Retourvlucht naar Slovenië voor 58 euro

Maria Hemelvaarstkerk en een pletna gondel op het Meer van Bled, Slovenië
Kerk op Meer van Bled, Slovenië

Je verwacht het misschien niet, maar Slovenië is echt een prachtig land. Hoofdstad Ljubljana heeft bijzonder veel bezienswaardigheden en is klein waardoor alles op loopafstand ligt.

Ook de rest van het land is een bezoek waard: ga bijvoorbeeld naar het schilderachtige Meer van Bled, waar op een klein eilandje in het midden van het meer een kerkje is gebouwd.

Je vliegt nu voor slechts 58 euro naar Ljubljana!

Slovenië

Persoonlijk kan ik je Slovenië van harte aanbevelen! Ik ben er meerdere keren geweest en heb zowel Ljubljana als je prachtige meren van Bled en Bohinj bezocht.

Kerk op Meer van Bled, Slovenië

 

Ljubljana is een prachtige stad voor een stedentrip. Na een paar dagen heb je het centrum wel gezien en kun je bijvoorbeeld met een huurauto het land intrekken.

Via Sunny Cars kun je een auto huren. Je krijgt de keuze uit alle soorten en maten: wil je liever een kleine, goedkope auto of wil je een rondrijden met open dak? Alles is mogelijk!

Uitzicht over Ljubljana, Slovenië

Slovenië staat bekend om zijn indrukwekkende natuur. Je hebt er hoge bergen, diepe dalen, heldere meren, donkere grotten, je kunt er lange wandelingen en maken en je kunt er zelfs skiën! Keuze zat dus!

Church of St John the Baptist bij het Bohinj meer in Slovenië