Ga met het hele gezin naar Italië in de meivakantie en verblijf 15 dagen in een vierpersoons bungalow voor slechts 341 euro per persoon!

Ligging

De kust van Sorrento in Italië

Villagio Verde ligt op ongeveer 500 meter van het mooie centrum van Sorrento in de Italiaanse regio Campanië. De zee vind je op korte afstand van de camping.

9,0 op Zoover

Je verblijft op 3 sterren camping Villagio Verde in de mooie plaats Sorrento in Italië. Deze camping wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 9,0.

Zwembad

Zwembad van Villagio Verde in Sorrento, Italië

De camping beschikt over een mooi zwembad dat geopend is vanaf circa 1 mei tot en met 10 oktober. Daarnaast beschikt de camping over een jacuzzi. Het zwembad ligt in een prachtige tuin.

Verzorging

Je kunt zelf koken in je bungalow en je verblijft dus standaard op basis van logies. Tegen een toeslag kun je ontbijt bijboeken. Je schuift dan iedere ochtend aan voor een heerlijk ontbijtbuffet.

Bungalow

Bungalow van Villagio Verde in Sorrento, Italië

Je verblijft in een 2-kamerbungalow met ruimte voor maximaal vier personen. De bungalow beschikt over een woongedeelte met televisie, kluisje, airco en twee bedden.

Slaapkamer in Bungalow van Villagio Verde in Sorrento, Italië

Daarnaast is er een aparte slaapkamer met een tweepersoonsbed. De bungalow is voorzien van een veranda en een badkamer met douche en toilet. Bed- en badlinnen (worden een keer per week gewisseld) en de eindschoonmaak zijn inbegrepen.