Verblijf op luxe vakantiepark Waterrijk Oesterdam in Zeeland in je eigen villa

Reisduur
Midweek dagen
Verzorging
Logies
Vervoer
Eigen vervoer

Ga met het hele gezin naar Zeeland en verblijf in een luxe villa! Op vakantiepark Waterrijk Oesterdam ga je heerlijk op vakantie en geniet je van al het moois dat Zeeland te bieden heeft.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf op vakantiepark Waterrijk Oesterdam
  • In een luxe villa (naar keuze met bubbelbad en sauna)
  • Rustig en waterrijk park
  • Villa’s met een eigen steiger waar je kunt aanmeren met een bootje
  • 8,5 op Zoover

8,5 op Zoover

Je verblijft op vakantiepark Waterrijk Oesterdam in het Zeeuwse Tholen. Dit vakantiepark wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,5.

Ligging

Kust in Zeeland

In de prachtige provincie Zeeland, bij de Oesterdam die Tholen verbindt met het eiland Zuid-Beveland, vind je op een zandplaat vakantiepark Waterrijk Oesterdam. Het park ligt middenin Nationaal Park de Oosterschelde en de omgeving kenmerkt zich door water en natuur. Een heerlijke bestemming voor een vakantie met het gezin!

Wil je er een dagje op uit? Tholen heeft een mooi oud centrum en middeleeuwse stadswallen. Hier vind je een aantal leuke restaurants en winkeltjes. Liever een wat grotere stad? Ga dan naar Antwerpen in België, op ongeveer een half uur rijden.

Jachthaven

Het park beschikt over een mooie jachthaven met ruimte voor ongeveer 100 boten. Je kunt een bootje huren om de wateren rondom Tholen en Bergen op Zoom te verkennen. Handig is dat je voor de meeste boten hier geen vaarbewijs nodig hebt!

In de jachthaven wordt nog meer verhuurd: zo kun je suppen (staand peddelen op een surfboard), meevaren op een supersnelle speedboat of een kano huren en tussen de mooie eilandjes door peddelen.

Eten en drinken

Het resort beschikt over een uitstekend restaurant waar je kunt lunchen of dineren. Geen zin om in het restaurant te dineren? Dan kun je ook maaltijden afhalen.

Fiets huren

Fietsen in Zeeland

Een uitstekende manier om de omgeving te verkennen is per fiets. Op vakantiepark Waterrijk Oesterdam heb je de keuze uit diverse fietsen die je kunt huren. Maak schitterende fietstochten langs de dijken, meren, zee en schattige dorpjes en steden.

Voor de kinderen

Voor de kinderen is er een leuke speeltuin gerealiseerd met diverse speeltoestellen. Vanaf het terras van het restaurant kun je eventueel de kinderen in de gaten houden en genieten van een drankje.  Als het weer iets minder is, vermaken de kids zich ook uitstekend in de binnenspeelhoek.

Eigen aanlegsteiger

Aanlegsteiger van villa op vakantiepark Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland

De meeste villa’s beschikken over een eigen aanlegsteiger. Op de steiger kun je heerlijk zonnebaden of zwemmen in het water. Daarnaast kun je een bootje hier aanmeren.

Villa’s

Villa op vakantiepark Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland

Op Waterrijk Oesterdam verblijf je in een luxe villa. De villa’s zijn ingericht met hoogwaardige materialen en gebouwd in lichte kleuren zodat ze opgaan in de omgeving. Je hebt de keuze uit een villa voor 4, 6, 8, 10, 11 of 12 personen.

Terras van villa op vakantiepark Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland

Daarnaast heb je de keuze uit een bijvoorbeeld een villa met steiger en een interieur van Piet Boon of een wellnessvilla met bubbelbad en sauna.

Villa op vakantiepark Waterrijk Oesterdam in Tholen, Zeeland