Wil jij er in stijl even tussenuit? Boek dan het prachtige 4 sterren Parkhotel Valkenburg! Voor slechts 79 euro geniet jij hier 3 dagen van het luxe hotel, de prachtige wellness en de betoverende omgeving.

Deze aanbieding is inclusief:

  • Ontvangst met een aperitief
  • 2 overnachtingen
  • 2 keer ontbijtbuffet
  • Toegang tot de wellness
  • Gratis toegangskaarten voor Holland casino
  • VIP-pas voor Maasmechelen Village Outlet Center
  • Gratis wifi

Wellness

Wellness van Parkhotel Valkenburg in Limburg

Het Parkhotel Valkenburg beschikt over een uitgebreide wellness! Het hotel werd oorspronkelijk gebouwd in 1892 als kuurhuis, maar is tegenwoordig een luxe 4 sterren hotel.

Het wellnesscenter van het hotel is uitgerust met een binnenzwembad, een bubbelbad, een sauna en een stoombad. Je kunt ook een lekkere massage boeken.

Zwembad van Parkhotel Valkenburg in Limburg

Ligging

Het hotel is gevestigd aan de rand van het sfeervolle stadje Valkenburg, in het zuiden van Limburg. Het hotel is een prachtig rijksmonument en op korte afstand van het hotel vind je gezellige terrasjes, restaurantjes, winkeltjes en mooie kastelen. Natuurlijk moet je de Cauberg en de mergelgrotten bezichtigen!

In de omgeving kun je prachtige wandelingen en fietstochten maken. In de omgeving vind je het prachtige Maastricht, Aken, Luik en natuurlijk Maasmechelen Village waarvoor je een VIP-pas krijgt bij je arrangement.

Nog meer wellness in Thermae2000

Heb je aan de wellnessfaciliteiten in het hotel niet genoeg? Ga dan naar Thermae2000, bovenop de Cauberg! Hier badder je in het heilzame water uit de plaatselijke bronnen en relax je in een uitgebreid saunalandschap.

Hotelkamer

Hotelkamer van Parkhotel Valkenburg in Limburg

Je hotelkamer beschikt over telefoon, televisie, gratis wifi en een badkamer met douche en toilet.

Meer Voordeeluitjes aanbiedingen