Maak een luxe rondreis door het prachtige groene noord van Portugal en overnacht in 4 sterren hotels! Je ontdekt de prachtige kustregio Costa Verde in 8 of 10 dagen en vliegt vanaf Amsterdam (vanaf 599 euro) of Eindhoven (vanaf 609 euro). De rondreis maak je met je eigen huurauto dus je hebt alle vrijheid om te gaan en staan waar je wilt!

Brug in Ponte da Barca, Portugal

Huurauto

Bij aankomst op de luchthaven van Porto in Portugal staat je huurauto al voor je klaar. Afhankelijk van de grootte van je reisgezelschap (meer mensen betekent een grotere auto) huur je een Mitsubishi Colt, een Renault Clio of vergelijkbaar.

Huurauto met vrienden

De hoofdbestuurder moet over een creditcard op eigen naam beschikken, een rijbewijs en over tenminste twee jaar rij-ervaring. De auto is voorzien van een ongelimiteerd aantal kilometers en geen eigen risico. Top geregeld dus!

Hotels

Je overnacht onderweg in luxe 4 sterren hotels. Het gaat om de volgende hotels:

  • Hotel Cristal Porto in Porto (2 of 3 nachten)
  • Tempus Hotel & Spa in Ponte da Barca (3 of 4 nachten)
  • Villa C Boutique hotel in Vila do Conde (2 of 3 nachten)

Verzorging

Port wijn met uitzicht over Porto, portugal

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijt voor je klaar zodat je dag goed kunt beginnen. Daarnaast geniet je in Ponte da Barca van een wijntje en mag je in Villa C Boutique Hotel een keer gratis gebruik maken van de spa en staat er een welkomstdrankje voor je klaar.

Het groene noorden van Portugal

Peneda-Geres nationaal park in Portugal

Tijdens deze rondreis ontdek je het prachtige groene noorden van Portugal. Deze streek is voor een deel nog onontdekt en je maakt hier kennis met het authentieke Portugal. Je rijdt door een heuvelachtig landschap met groene bossen, wijngaarden waar port wordt gemaakt en oude stadjes en dorpjes waar het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

Bom Jesus do Monte in het noorden van Portugal

Onderweg heb je voldoende tijd om een stop te maken bij een markt met lokale producten of bij uitkijkpunten waar je geniet van een schitterend uitzicht. Natuurlijk is er ook tijd om de verlaten stranden en baaien te zien en je handdoekje uit te spreiden voor een paar uurtjes zon, zee en strand.

Miramar Beach and chapel Senhor da Pedra bij Porto in Portugal

Je begint je reis in Porto, de stad van de port. Proef dit zoete drankje in een van de vele porthuizen van de stad en probeer de verschillende soorten. Na deze reis ben jij een echte portkenner!

De oude stad van Porto in Portugal

Porto heeft nog veel meer te bieden dan alleen port. Het heeft een historisch centrum dat op de werelderfgoedlijst van Unesco staat. De stad is gelegen aan de rivier de Douro en Porto heeft een paar prachtige bruggen over de rivier. Op de oever van de Douro wordt de port gelagerd.

Dagprogramma

Kijk voor een uitgebreide beschrijving van het dagprogramma op de website van de aanbieder van deze reis.

Meer VakantieDiscounter aanbiedingen