Ga heerlijk een paar dagen uitwaaien op mijn favoriete Waddeneiland: Ameland! Je verblijft 3 dagen in 3 sterren Hotel Ameland in Nes voor een bodemprijs van 59 euro. Dit is inclusief gratis fietshuur, taxivervoer en ontbijt! Geweldig!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Verblijf in 3 sterren Hotel Ameland
  • Welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen
  • 2x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis fietshuur
  • Gratis taxivervoer van en naar de boot
  • Kortingsvouchers voor diverse restaurants
  • Gratis wifi
  • 8,1 op Zoover

8,1 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren Hotel Ameland in Nes. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een mooie 8,1 als cijfer. Gasten waarderen vooral de ligging van het hotel en het uitstekende eten. Ook de hygiëne is hier op orde.

Ligging

Hotel Ameland in Nes, Ameland

Hotel Ameland ligt aan de Strandweg in Nes, de hoofdplaats van het eiland Ameland. In Nes meert de veerboot vanuit Holwerd aan en wordt je met de taxi naar het hotel vervoert. In Nes vind je vele terrasjes, restaurants en boetiekjes. Daarnaast zijn er meerdere musea die je kunt bezoeken.

Fietspad in de duinen met een vuurtoren op Ameland

Tijdens je verblijf in Hotel Ameland zijn huurfietsen inbegrepen. Ameland heeft ongeveer 100 kilometer aan fietspaden, dus met de fiets kun je het eiland perfect verkennen! Bezoek de leuke plaatsjes Ballum, Buren en Hollum of beklim de vuurtoren. Aan de oostkant van het eiland vind je natuurgebied het Oerd.

Zeehond in de Waddenzee

Ameland heeft prachtige brede stranden met wit zand. Je kunt er in de zomermaanden heerlijk zwemmen! Daarnaast kun je een boottocht boeken waarbij je op zoek gaat naar zeehonden.

Verzorging

Ontbijt in Hotel Ameland in Nes, Ameland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar.

Fiets inbegrepen

Fietsers op weg naar de vuurtoren van Ameland, Waddeneilanden, Nederland

Tijdens je verblijf in hotel Ameland is een fiets inbegrepen. Met de fiets kun je het hele eiland verkennen en kun je prachtige fietstochten door de duinen, over de dijken en door de bossen maken.

Voor de kinderen

Voor de kinderen heeft het hotel een speeltuin.

Eten en drinken

Het hotel beschikt over een ontbijtruimte en een bar. Het hotel heeft geen eigen restaurant, maar er zijn in de omgeving diverse restaurants te vinden.

Hotelkamer

Hotelkamer in Hotel Ameland in Nes, Ameland

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere een zitje, televisie, telefoon, gratis wifi en een kluisje. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, toilet en een wastafel.

Meer Voordeeluitjes aanbiedingen