Verken magisch IJsland met je eigen camper

Go Campers  in Reykjavik, IJsland
Camper van Go campers in IJsland
tweepersoonscamper van Go campers in IJsland
Koken in de camper van Go campers in IJsland

IJsland staat bekend om de schitterende natuur en het ruige landschap vol met geothermische activiteit. Verken dit prachtige land met je eigen camper vanaf slechts 479 euro.

Camper van Go campers in IJsland

Reisinformatie

Je kunt kiezen uit een reis van 6 dagen, 7 dagen, 10 dagen of 12 dagen en vliegt vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Brussel Zaventem naar IJsland. De eerste en laatste nacht slaap je in een hotel in Reykjavik en staat er ’s ochtends een lekker ontbijtje voor je klaar.

Als je na de eerste nacht uitgerust bent van de reis en ontbeten hebt staat er iemand voor je klaar om je mee te nemen naar het camperverhuurbedrijf. Nu kan je rondreis echt beginnen!

Camper

tweepersoonscamper van Go campers in IJsland

Je krijgt een camper mee van Go Campers Island. Dit is een moderne camper (bouwjaar 2015 of later) en beschikt over een gasfornuis, bestek en servies, pannen, een bed, tafel met campingstoelen, watertank en diverse andere voorzieningen. Extra’s zoals een BBQ, koelbox, slaapzakken en een tent kun je ter plaatse bij huren.

Koken in de camper van Go campers in IJsland

De camper is inclusief een onbeperkt aantal kilometers dus je kunt het hele land ontdekken. Daarnaast is de camper verzekerd en kun je 24 uur per dag gebruik maken van pechhulp. De hoofdboeker moet over een creditcard beschikken op zijn of haar eigen naam. Een extra bestuurder is inclusief dus je kunt allebei rijden. De minimale leeftijd om de camper te huren is 20 jaar.

IJsland

Papegaaiduiker of Puffin met visjes

IJsland is een schitterende bestemming en echt een land dat je een keer gezien moet hebben! Het land is vol geothermische activiteit waardoor je er imposante geisers en vulkanen kunt bekijken. Neem een duik in het warme water van de Blue Lagoon of verken de mooie hoofdstad Reykjavik.

Reykjavik in IJsland

IJsland is meer dan drie keer zo groot als Nederland maar er wonen slechts 334.000 mensen waarvan de meesten in hoofdstad Reykjavik. Dat betekent dat je soms tientallen kilometers kunt rijden zonder iemand tegen te komen en uitgebreid kunt genieten van het schitterende landschap.

Meer VakantieDiscounter aanbiedingen