Geniet van een heerlijke zonnige vakantie op het prachtige Griekse eiland Kos! Je verblijft in een heerlijk 4 sterren hotel in het bruisende Kos-Stad, met alle bezienswaardigheden op loopafstand!

8,0 op Zoover

Je verblijft in 4 sterren Alexandra Beach Hotel in Kos-Stad op het Griekse eiland Kos. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8.0.

Ligging

Alexandra Beach Hotel heeft een ideale ligging in Kos-Stad. Het strand bevindt zich op slechts 200 meter en achter het hotel vind je een terrein met archeologische opgravingen. Gaaf! In de directe omgeving van het hotel vind je diverse winkels en typisch Griekse restaurants. Het gezellige centrum van Kos-Stad ligt op ongeveer 2 kilometer.


Voor het hotel vind je een bushalte waarmee je in een mum van tijd in het centrum bent. Kos-Stad is een prachtige stad met veel oude gebouwen en bezienswaardigheden. Zo heeft de stad een burcht, een mooie haven, diverse opgravingen én de eeuwenoude Plataan van Hippocrates, de boom waaronder Hippocrates (de grondlegger van de geneeskunde) zijn leerlingen lesgaf. De boom heeft een omtrek van maar liefst 14 meter!

Zwembad

Zwembad van Alexandra Beach Hotel in Kos-Stad, Kos

In de mooie tuin van Alexandra Beach Hotel vind je een groot zwembad. Voor de kinderen is er een apart kinderbad. Rondom het zwembad is een zonneterras aangelegd met ligbedden en parasols.

Voor de kinderen

Speeltuin van Alexandra Beach Hotel in Kos-Stad, Kos

Voor de kinderen is er een apart kinderbad en een speeltuin.

Verzorging

Ontbijtruimte van Alexandra Beach Hotel in Kos-Stad, Kos

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend geniet je van een heerlijk ontbijtje in de ontbijt ruimte maar je kunt je ontbijt ook buiten op het terras nuttigen.

Eten en drinken


Het hotel beschikt over een snackbar en een cocktailbar.

Hotelkamer

Hotelkamer van Alexandra Beach Hotel in Kos-Stad, Kos

Tijdens je verblijf in het Alexandra Beach Hotel heb je de keuze uit een hotelkamer of een appartement. Standaard verblijf je in een hotelkamer. Deze is netjes en verzorgd ingericht en beschikt over onder andere airco, televisie, telefoon, wifi en een balkon of terras met een zitje. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, toilet en een föhn.

Screenshot van deze aanbieding

Screenshot aanbieding

Klimaat Kos-Stad