Geniet van een paar heerlijke dagen weg in de schitterende Drentse natuur! Je verblijft in 3 sterren Hotel Kuik in Ruinen en kunt iedere ochtend genieten van een uitgebreid ontbijt en schuift ’s avonds aan voor een culinair 3-gangen diner.

9,2 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren hotel Kuik in Drenthe. Dit hotel in het mooie plaatsje Ruinen wordt op Zoover beoordeeld met een uitmuntende 9,2.

Ligging

Hotel Kuik in Ruinen, Drenthe

Hotel Kuik staat in het Drentse dorp Ruinen, direct aan de brink. Ruinen is een gemoedelijk dorp aan de rand van Nationaal Park Dwingelderveld, waar je prachtige wandelingen, fietstochten en huiskartochten kunt maken. Ruinen ligt in een eeuwenoud landschap van heidevelden, bossen en monumentale boerderijen.

Zonsopgang in een natuurgebied in Drenthe

Drenthe staat natuurlijk bekend als de provincie waar je de meeste hunebedden vind. In het hunebedcentrum in Borger vind je alles over de geschiedenis van het trechterbekervolk, die de hunebedden hebben gebouwd. In Borger vind je ook het grootste hunebed.

Hunebed in Drenthe

Wil je een dagje naar de stad? Dan kun je vanuit Ruinen gemakkelijk naar Meppel, Hoogeveen of Assen. In Assen vind je ook het Drents Museum. Het Drents museum heeft altijd bijzondere en afwisselende tentoonstellingen van wereldformaat. Daarnaast beschikt het museum over een collectie veenlijken. Dit zijn mensen die duizenden jaren geleden zijn gestorven of geofferd in het veen. Door de hoge zuurtegraad van het veen zijn de lijken goed bewaard gebleven.

Verzorging

Ontbijt met broodjes, fruit en sap

Je verblijft in Hotel Kuik op basis van halfpension. ’s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt en ’s avonds schuif je aan voor een heerlijk 3-gangen diner.

Fiets huren

Bij hotel Kuik kun je een fiets huren waarmee je de omgeving en de prachtige natuur kunt verkennen.

Faciliteiten:

Terras van Hotel Kuik in Ruinen, Drenthe
  • Restaurant
  • Terras
  • Loungehoek
  • Traplift
  • Gratis parkeren
  • Gratis wifi
  • Fietsverhuur

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Kuik in Ruinen, Drenthe

Je hotelkamer is netjes en verzorgd ingericht. De kamer beschikt over onder andere telefoon, televisie, een zitje en een bureau. De badkamer is voorzien van douche en een toilet.

Badkamer van Hotel Kuik in Ruinen, Drenthe

Er zijn geen aparte kamers voor mindervaliden beschikbaar maar het hotel beschikt wel over kamers op de begane grond.

Meer Voordeeluitjes aanbiedingen