In het knusse kustdorpje Oostkapelle op het schiereiland Walcheren vind je midden in het centrum het 3 sterrenhotel Hotel Anno Nu. De perfecte uitvalsbasis voor een tripje richting strand, duinen of bos. Maar ook steden als Middelburg, Vlissingen en met name Domburg zijn uitstekend bereikbaar.

Zeeland is de provincie met de meeste zonuren van het land. Bovendien is het strand van Oostkapelle meermaals uitgeroepen tot het schoonste strand van Nederland. Maar ook in de herfst of winter kun je heerlijk genieten van een lange wandeling langs de Zeeuwse kust.

8,6 op Zoover

3 sterrenhotel Hotel Anno Nu krijgt vanwege de mooie, nette kamers, het vriendelijke personeel en de locatie een 8,6 op Zoover.

Ligging

Hotel Anno Nu is gelegen op het Zeeuwse Schiereiland Walcheren in het kustdorp Oostkapelle. Het strand is op slechts 2 kilometer afstand. Bovendien ligt het vlak bij 2 prachtige natuurgebieden: de Manteling en Oranjezon.

Midden in de Manteling vind je het 12e-eeuwse kasteel Westhove, dat ooit veel groter was dan het nu nog is. Het had een voorburcht en een hoofdgebouw en was omgeven door grachten, bruggen en torens.

In de voormalige orangerie van het kasteel vind je Museum Terra Maris. In dit museum word je getrakteerd op een levendige, afwisselende tentoonstelling over de geschiedenis van het Zeeuwse landschap. Verder krijg je hier een goed beeld van de rijke, gevarieerde Zeeuwse natuur.

Wandelpad door het duinlandschap in Zeeland

Natuurgebied Oranjezon tussen Oostkapelle en Vrouwenpolder wordt het meest afwisselende kustgebied van Zeeland genoemd: al wandelend van land richting zee stuit je achtereenvolgens op bos, struweel en duingrasland. Lange tijd was het een waterwingebied. Tegenwoordig heb je grote kans dat je een damhert of een ree spot.

Ook een tripje naar de Zeeuwse hoofdstad Middelburg, Domburg of Vlissingen behoort tot de mogelijkheden. Met name Domburg ligt dicht bij Oostkapelle. Deze stad heeft een lange geschiedenis als badplaats, maar ook als kunstenaarskolonie. Wist je dat hier zelfs resten van thermen en een badhuis met warm- en koudwaterbaden uit de Romeinse tijd zijn gevonden?

Verzorging

Je verblijft in Hotel Anno Nu op basis van logies inclusief een uitgebreid ontbijtbuffet.

Eten en drinken

Restaurant van Hotel Anno Nu in Oostkapelle, Zeeland

In het restaurant kun je terecht voor diverse superverse visgerechten. Dat kan ook niet anders, zo dicht bij zee. Maar ook vleesliefhebbers komen aan hun trekken in het restaurant. Daarnaast is er in het hotel een sfeervol grandcafé waar je op je gemak je krantje kunt lezen onder het genot van een bakje koffie of een biertje.

Faciliteiten

Het is mogelijk om fietsen te huren bij het hotel. Daarnaast is er gratis wifi en gratis parkeergelegenheid.

Hotelkamer

Hotelkamer van Hotel Anno Nu in Oostkapelle, Zeeland

Bij Hotel Anno Nu beschik je over een eenvoudig ingerichte kamer met heerlijke bedden. Elke kamer heeft een televisie, wekkerradio, gratis koffie- en theefaciliteiten en een badkamer met toilet, haardroger en douche.

Meer Voordeeluitjes aanbiedingen