In juni is het al heerlijk 25 graden gemiddeld op Gran Canaria en valt er geen regen. Een zonzekere vakantie dus! Ik heb nu voor Gran Canaria een mooie aanbieding gevonden.

Sentido Gran Canaria Princess

Zwembad van Sentido Gran Canaria Princess in Playa del Inglés, Gran Canaria

Dit vier sterren hotel ligt in de badplaats Playa del Inglés in het zuiden van Gran Canaria. Het hotel ligt nabij het zandstrand. Je kunt hier prima naartoe lopen of de bus pakken die voor het hotel stopt.

Op Zoover krijgt dit hotel een 8,2 als beoordeling. Vooral de kamers, prijs/kwaliteit, eten en de service worden goed beoordeeld. Hier zit je dus goed.


Op je ruime hotelkamer heb je airco, tv met Nederlandse zenders, minibar, douche, föhn en een balkon met zitje. Ook heb je een huurkluisje tot je beschikking.

Hotelkamer van Sentido Gran Canaria Princess in Playa del Inglés, Gran Canaria

Het hotel heeft 2 zwembaden met een ruim zonneterras met ligbedden en parasols. Voor het eten kun je kiezen uit het buffetrestaurant met showcooking of het à la carte restaurant. Ook zijn er 4 bars, waarvan eentje een cocktailbar is.

En om iedereen in Nederland jaloers te maken heb je overal in het hotel gratis wifi. Whatsapp, Facebook en Snapchat er maar op los!

Zwembad van Sentido Gran Canaria Princess in Playa del Inglés, Gran Canaria

Screenshot van deze aanbieding

Screenshot aanbieding

Klimaat Playa del Inglés