Attractiepark en vakantiepark Slagharen in Overijssel

Attractiepark Slagharen in Slagharen, Overijssel
Achtbaan van Attractiepark Slagharen in Slagharen, Overijssel
IJsbeer in Nortica in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Drenthe
bootje van Attractiepark Slagharen in Slagharen, Overijssel

Attractiepark Slagharen aanbieding

Voordeeluitjes.nl

3 dagen voor € 109

Eigen vervoer

Bekijk

Attractiepark en vakantiepark Slagharen in Overijssel staat garant voor een geweldige vakantie met het hele gezin! In het pretpark vind je meer dan 30 gave attracties en er is een waterpark van maar liefst 5200 vierkante meter! Verblijf nu 3 dagen in een huisje inclusief toegang tot het attractiepark én het waterpark voor slechts 109 euro per bungalow.

7,6 op Zoover

Je verblijft op 4 sterren vakantiepark Slagharen. Dit vakantiepark wordt op Zoover beoordeeld met een 7,6.

Ligging

Achtbaan van Attractiepark Slagharen in Slagharen, Overijssel

Attractie- en vakantiepark Slagharen ligt in de Overijsselse plaats Slagharen. Het vakantiepark ligt direct bij het attractiepark en het waterpark. Het park ligt dichtbij de grens met de provincie Drenthe.

IJsbeer in Nortica in Wildlands Adventure Zoo in Emmen, Drenthe

Als je er een dagje op uit wilt kun je bijvoorbeeld naar Wildlands Adventure Zoo. Deze moderne dierentuin is vorig jaar geopend en beschikt over drie grote themagebieden (Jungola, Nortica en Serenga) waar je de dieren in hun natuurlijke omgeving kunt spotten. Je kunt een boottocht maken door Jungola, met de safaritruck over de Savanne van Serenga of op expeditie naar het koude Nortica.

In Coevorden vind je attractiepark Plopsa Indoor. In dit indoorpretpark hebben vooral de allerkleinsten het enorm naar hun zin. In Plopsa Indoor kunnen ze hun televisiehelden als de meiden van K3, Pumba en kabouter Plop ontmoeten.

Attractiepark Slagharen

bootje van Attractiepark Slagharen in Slagharen, Overijssel

Attractiepark Slagharen is al vele jaren een van de leukste pretparken van Nederland. Het park beschikt over meer dan 30 gave attracties in 6 themagebieden. Er is een Wild West themagebied, Jules Verne, Mexicaans, Yellowstone, New Orleans en American Indian thema. In attractiepark Slagharen voel je je als een echte cowboy of indiaan!

Waterpark

Waterpark van Attractiepark Slagharen in Slagharen, Overijssel

Waterpark Aqua Mexicana in Slagharen is maar liefst 5200 vierkante meter groot en beschikt over 10 glijbanen, een bubbelbad met ruimte voor 70 personen en diverse kinderbaden met waterspeeltoestellen.

Chalet

Chalet van Attractiepark Slagharen in Slagharen, Overijssel

Je hebt keuze uit diverse chalets, cottages en hacienda’s. Voor de prijs van 109 euro verblijf je in een 4-persoons chalet type Colorado. Deze biedt ruimte aan maximaal 4 personen (waarvan maximaal 2 volwassenen) en beschikt over 2 slaapkamers, een televisie, keuken, terras en tuinmeubelen. De badkamer beschikt over een douche en toilet.

Meer Voordeeluitjes aanbiedingen