5 sterren hotel met waterpark – All Inclusive 383 euro

383 p.p.
Controleer prijs
Reisduur
8 dagen
Verzorging
All Inclusive
Inclusief
Vlucht vanaf Amsterdam Schiphol

Geniet in het Green Nature Resort & Spa hotel van een welverdiende all inclusive vakantie voor slechts 383 euro voor 8 dagen. Dat is toch spotgoedkoop!

Over Green Nature Resort & Spa

Zwembad van Green Nature Resort & Spa in Marmaris, Turkije

Het Green Nature Resort & Spa ligt, zoals de naam al doet vermoeden, in een groene omgeving. Het ligt in de dennenbossen op ongeveer 500 meter van zee. Het hotel beschikt over een privéstrand waar je met de gratis shuttleservice naartoe wordt gebracht.

Heb je geen zin om naar het strand te gaan? Dan vermaak je je vast prima in het hotel! Het hotel heeft 2 zwembaden, een verwarmd binnenzwembad (geen idee wanneer je dat zwembad gebruikt, maar hij is er wel) en een Aquapark met zwembad en 4 glijbanen.

Zwembaden van Green Nature Resort & Spa in Marmaris, Turkije

Je kunt gebruik maken van de gratis sauna, fitnesscentrum en de hamam. Wil je graag gemasseerd worden of genieten van een heerlijke gezichtsbehandeling? Dat is mogelijk in het spacenter.

Laat je lekker scrubben aan het begin van de vakantie in de hamam, zo wordt je huid klaargemaakt voor de zon en kun je optimaal bruin worden! Prachtig zo’n lekker kleurtje. In Nederland zal je met dit regenachtige weer niet worden!

Glijbanen van Green Nature Resort & Spa in Marmaris, Turkije

Hotelkamer van Green Nature Resort & Spa in Marmaris, Turkije