15 dagen naar een appartement bij zee én Venetië vanaf 225 euro!

Canal Grande in Venetië, Italië

Genieten aan de prachtige Italiaanse kust op een steenworp afstand van het romantische Venetië. Wie wil dat nou niet? Voor slechts 225 euro verblijf jij 15 dagen in Bella Italia!

Je verblijft in een appartement in Lido di Jesolo. Lido di Jesolo is een badplaats aan de Italiaanse kust met een prachtig breed zandstrand. Dé ideale plek om je vakantie door te brengen!

Je kunt gratis gebruik maken van ligstoelen en een parasol op het strand. Sommige appartementen beschikken over een zwembad.

Over je appartement

De appartementen zijn gelegen in en rondom het centrum van Lido di Jesolo. Sommige liggen direct aan het strand, andere op een afstand van 300 of maximaal 500 meter. Je bent dus altijd in de buurt van de azuurblauwe zee!

De appartementen hebben een keuken. Daarnaast heb je een balkon en beschikt je appartement over een badkamer met douche en toilet.

Reis en verblijf

Je vliegt vanaf Amsterdam Schiphol naar luchthaven Venetië Marco Polo met KLM.

De prijs van 225 euro is per persoon op basis van twee personen. Het appartement is geschikt voor maximaal 4 personen dus met meer personen reizen is ook mogelijk.

Meer VakantieDiscounter aanbiedingen