Voor 127 euro per persoon in september naar de kust in Italië

photodune 11231589 sardinia sea coast resort in italy l
Jong stel in een gondel in Venetië, Italië

Wil jij na het hoogseizoen, als iedereen al geweest is, er nog even lekker tussenuit? Dan hebben we weer een goede aanbieding voor je gevonden!

Je vliegt op maandag 12 september van Schiphol naar het vliegveld van Venetië en je vliegt 8 dagen later, op maandag 19 september ’s avonds weer terug.

Je huurt een appartement in Lido di Jesolo, op ongeveer 30 kilometer van Venetië. Enig minpunt is dat een transfer van het vliegveld naar je appartement niet is inbegrepen dus je kunt kiezen voor een taxi of voor het huren van een auto. Mijn voorkeur gaat altijd naar het laatste omdat je dan alle vrijheid hebt om te gaan en staan waar je wilt. Via Rentalcars.com kun je alle autoverhuurbedrijven vergelijken en zo de beste keuze maken.

Je kunt kiezen voor een appartement met- of zonder zwembad en per appartement zijn er ook 2 ligstoelen aan het strand inbegrepen.

Romantisch Venetië

Natuurlijk kun je ook een dag (of meer :D) naar het prachtige en romantische Venetië. Een tochtje maken in een gondel, naar het Dogepaleis of je vriendin ten huwelijk vragen op het San Marco plein (ik noem maar wat ;)).

In Venetië is genoeg te zien en natuurlijk is dat een stad die je minstens een keer in je leven bezocht moet hebben. Met zo’n knaller van een aanbieding is dat een goed excuus!

Jong stel in een gondel in Venetië, Italië

Zie jij jezelf al romantisch door Venetië varen met je geliefde?

Romeo en Julia in Verona

Een andere mooie stad om te bezoeken (of om je partner ten huwelijk te vragen) is Verona, de stad van Romeo en Julia. Je kunt er het huis van Julia bezoeken, haar balkon bezichtigen (“O Romeo, O Romeo… Waar zijt gij, mijn Romeo?”) en haar rechterborst vasthouden. Het zou namelijk geluk brengen als je de rechterborst van haar bronzen standbeeld zou aanraken.