Voor €23 naar de kerstmarkt in Oberhausen en winkelen in CENTRO

meisje kerstmarkt
Gingerbread "ich liebe dicht"
Mensen voor een kraam op een kerstmarkt
Kerstmarkt voor de Centro in Oberhausen, Duitsland

Kerstmarkt Oberhausen aanbieding

Oad.nl

dagen voor € 23

Bus

Bekijk

Wil jij een dagje kerstmarkt graag combineren met winkelen in het grootste winkelcentrum van Europa? Ga dan naar de kerstmarkt in Oberhausen!

Voor het winkelcentrum CENTRO is een prachtige kerstmarkt opgezet met maar liefst 150 kraampjes. Op de kerstmarkt worden de heerlijkste Duitse gerechten gemaakt, kun je lekkere warme glühwein drinken en genieten van de traditionele ambachten.

In het winkelcentrum kun je vervolgens terecht in meer dan 220 winkels. Echt alles kun je hier vinden: van de mooiste kledingmerken tot de gaafste schoenen, tassen en accessoires.

2 jaar geleden hebben mijn moeder en ik ook deze dagtocht geboekt en we kwamen met tassen vol de bus weer in. Geweldig! Onze portemonnee was wel een stuk leger 😉

Gingerbread "ich liebe dicht"

 

Reisinfo

’s Ochtends stap je op bij de opstapplaats van jouw keuze. Oad heeft door het hele land opstapplaatsen en stippelt de routes zo uit dat er zo min mogelijk extra reistijd is: de opstapplaatsen liggen allemaal op de route naar de kerstmarkt.

Klik hier voor een overzicht van alle opstapplaatsen

Met de bus ga je naar het winkelcentrum en hier heb je de hele dag de tijd om zowel de kerstmarkt als Centro uitgebreid te bezoeken.

Aan het begin van de avond, rond 19.00 uur, stap je in de bus. Zo kun je de kerstmarkt ook zien in het donker met de gezellige verlichting én heb je voldoende tijd om wat te eten voordat je huiswaarts keert.

Mensen voor een kraam op een kerstmarkt

Goodiebag

Je krijgt gratis een goed gevulde goodiebag. Hartstikke leuk!

Prijs en data

Er zijn verschillende data waarop je naar de kerstmarkt in Oberhausen kunt. Alle data hebben dezelfde prijs van 23 euro. Kies een datum die jou het beste uitkomt en geniet van een heerlijk dagje uit!

Kerstmarkt voor de Centro in Oberhausen, Duitsland