Efteling korting! Nu tijdelijk 20% korting op Efteling kaartjes

33,60 p.p.
Controleer prijs
Vervoer
Eigen vervoer

Goed nieuws, want je kunt nu met 20% korting op kaartjes naar de Efteling toe! Stap in een van de spannende achtbanen, doe wat rustiger in de nieuwe Symbolica attractie of ontmoet Pardoes de tovenaar. Genoeg te zien en beleven in de Efteling!

De Efteling korting kaartjes zijn geldig van 1 september t/m 20 december 2019. De kaarten zijn ook geldig in de herfstvakantie. En ze zijn te bestellen t/m 8 september 2019, wees er dus snel bij!

Over de Efteling

Gondoletta en Baron 1898 in De Efteling

De Efteling is een pretpark in Kaatsheuvel, Noord-Brabant. Het is het grootste attractiepark in de Benelux en heeft ook nog eens de meeste bezoekers. Het park is steeds bekender over de hele wereld en behoort daardoor tot een van meest bezochte themaparken ter wereld.

De Efteling was ooit bedoeld als pretpark voor kinderen tot ongeveer 12 jaar oud. Inmiddels is dat allang niet meer zo en is er voor alle leeftijden wel wat te doen. Je vindt er meerdere achtbanen en attracties, verdeeld over 5 verschillende themagebieden.

Openingstijden Efteling

Het park is alle dagen van het jaar open. Kijk op de website van De Efteling voor de actuele openingstijden. Je kunt hier ook direct zien wat de meest rustige en drukke tijden zijn. Super handig. Het adres is Europalaan 1 in Kaatsheuvel.

Winterefteling

Vroeger was de Efteling in de winter gesloten. Sinds een paar jaar is het ook geopend van half november t/m januari. Het hele park is dan omgetoverd tot een winterwonder paradijs. Er is een langlaufbaan toegevoegd en er is extra entertainment. Plezier gegarandeerd!

Vanaf november kun je weer Winterefteling kaartjes met korting bij ons kopen.