Ga naar een geweldig 5 sterren resort in Egypte met een waterpark! Het waterpark beschikt over maar liefst 17 glijbanen. Natuurlijk verblijf je hier op basis van all inclusive! Je betaalt nu slechts €388 voor 8 dagen in dit luxehotel, vluchten, all inclusive en je krijgt er nog een gratis bootexcursie bij ook!

Tia Heights: 7,3 op Zoover

Je verblijft in 5 sterren hotel Tia Heights in Makadi Bay, dichtbij de Egyptische badplaats Hurghada. Dit resort wordt op Zoover beoordeeld met een 7,3.

Ligging

Strand van Tia Heights in Makadi Bay, Egypte

Hotel Thia Heights heeft een schitterende ligging, direct aan een privéstrand. Het centrum van Hurghada vind je op ongeveer 35 kilometer. Tegen betaling en op aanvraag verzorgt het hotel een shuttleservice naar het centrum van Hurghada.

Gratis bootexcursie

Boot in de haven van Hurghada, Egypte

Als je voor 30 juni een vakantie naar Egypte boekt, krijg je een gratis bootexcursie van de reisorganisatie cadeau! De excursie duurt ongeveer 2 uur en de transfers van je hotel naar de jachthaven van Hurghada en vice versa zijn inbegrepen.

Zwembad

Zwembad van Tia Heights in Makadi Bay, Egypte

Het hotel beschikt over een gigantisch zwembad en meerdere kleinere zwembaden. Rondom de zwembaden zijn zonneterrassen aangelegd met ligbedden en parasols. Je hoeft geen grote handdoek van thuis in je koffer te proppen want je maakt gratis gebruik van de handdoekenservice.

Waterpark

Waterpark van Tia Heights in Makadi Bay, Egypte

Hotel Thia Heights beschikt over een spiksplinternieuw waterpark met maar liefst 17 glijbanen! Als gast van het hotel heb je gratis toegang tot het aquapark.

All inclusive

Je verblijft op basis van all inclusive. Alle maaltijden, drankjes, snacks en ijsjes zijn tijdens je verblijf inbegrepen.

Hotelkamer

Hotelkamer van Tia Heights in Makadi Bay, Egypte

Je hotelkamer is netjes en luxe ingericht. De kamer beschikt over onder andere telefoon, televisie, minibar, kluisje, airco en een balkon of terras met een zitje. De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, toilet en een föhn.