Vlucht + 5 dagen hotel in Berlijn tijdens de bouwvak voor 126 euro

Schoenen op een koffer in Berlijn
Potsdam, Berlijn
Huizen in de Hollandse wijk in Postdam, Berlijn, Duitsland

Een geweldige aanbieding! Zit jij vast aan de bouwvakantie? Dan kun je toch supergoedkoop op reis! Voor maar 126 euro ga jij 5 dagen naar Berlijn.

Je verblijft in het 2 sterren Enjoy Hotel Berlin City Messe. Het Enjoy Hotel is beoordeelt met een 7,2. Dit hotel ligt op ongeveer 2,5 km van het centrum waar je in no-time bent met het openbaar vervoer. Op 400 meter bevindt zich een bushalte én een metrostation waarmee je de hele stad kunt bereiken.

Je kunt heen wanneer je wilt en korter of langer verblijven is geen probleem. Bij deze aanbieding vertrek je op 27 juli om 08.20 vanaf Brussel naar Berlin Schonefeld met Ryanair. Op 31 juli vlieg je weer terug.

Berlijn

Berlijn is een hartstikke hippe stad waar veel te zien en te doen is. De stad heeft 3,5 miljoen inwoners en daarmee is het ook de één na grootste stad van de Europese Unie. Als het Verenigd Koninkrijk straks uit de EU is, is het zelfs de grootste stad! 😀

Berlijn ligt bezaaid met bezienswaardigheden. Je kunt de volle 5 dagen volstoppen met rondrennen door de stad en dan nog heb je niet alles gezien. Gelukkig kun je er voor een kleine toeslag ook voor kiezen om bijvoorbeeld een week te blijven.

Televisietoren op het Alexanderplatz in Berlijn, Duitsland

Eén van de iconen van Berlijn op het Alexanderplatz

Potsdam

Vanuit Berlijn is het maar een klein stukje naar Potsdam. In ongeveer 20 minuten reis je met het openbaar vervoer vanuit het centrum naar deze prachtige plaats.

Potsdam werd al gesticht in de 10e eeuw. Lang was het gewoon een klein dorpje, totdat het in de 17e eeuw door keurvorst Frederik Willem werd uitgekozen als zijn nieuwe zomerresidentie en hij bouwde hier een kasteel.

Potsdam, Berlijn

In de zomer is het nog mooier in Postdam, Berlijn

Frederik Willem I liet Nederlandse bouwvakkers een wijk in Hollandse stijl bouwen en noemde het, heel toepasselijk, de Hollandse wijk. De wijk bestaat nog steeds en wordt jaarlijks door veel toeristen bezocht.

Huizen in de Hollandse wijk in Postdam, Berlijn, Duitsland

Doe alsof je thuis bent

In de tijd van Frederik de Grote werden hier vele grote paleizen en monumenten gebouwd. Door al deze paleizen is Potsdam een prachtige plek en zeker het bezichtigen waard!