Wil jij voor een super lage prijs een stedentrip maken naar Porto? Voor slechts 96 euro verblijf jij 3 dagen in deze mooie stad. Er zijn nog heel veel data beschikbaar dus de keuze is reuze!

Je vliegt met Ryanair vanaf Brussel Zaventem naar Porto. Afhankelijk van de datum vlieg je ’s ochtends vroeg of ’s middags. Als je graag vroeg in Porto wilt zijn om de stad te bezichtigen, dan gaat de vroegste vlucht al om 06.40 uur. Je komt dan om 08.10 uur aan in Porto en hebt nog de hele dag om te genieten van al het moois dat Porto rijk is!

Een verblijf van 3 dagen kost 96 euro. Als je een dagje langer wil, kan dat al voor een meerprijs van slechts 19 euro. Je verblijft dan voor 115 euro 4 dagen in Porto. Nog meer dagen bijboeken kan ook zeer voordelig.

Over je hotel

Je verblijft in 3 sterren hotel Da Bolsa. Dit hotel wordt beoordeeld met een 8,1 en ligt midden in het historische centrum van Porto, dichtbij het Palacio da Bolsa en andere bezienswaardigheden. Het hotel zelf is gevestigd in een prachtig historisch gebouw.

Je hotelkamer beschikt over een eigen badkamer met douche en toilet. Daarnaast is er een tv, een kluisje en airco. Als je last hebt van allergieën zijn er ook speciale anti-allergene kamers beschikbaar.

Op slechts 100 meter van het hotel vind je een halte van het openbaar vervoer dat je in no-time naar alle delen van de stad brengt.