Stedentrip Porto en Lissabon in Portugal

Trein in Porto, Portugal
Met trein over de brug in Porto, Portugal
De oude stad van Porto in Portugal
Torre de Belem in Lissabon, Portugal

Ontdek het beste van Portugal en bezoek de twee mooiste steden van het land: Porto en Lissabon! Tijdens een 6- of 8-daagse stedentrip heb je uitgebreid de tijd om beide plaatsen te leren kennen en te genieten van de vele bezienswaardigheden die Porto en Lissabon rijk zijn.

Met trein over de brug in Porto, Portugal

Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijt voor je klaar en met de trein reis je van Porto naar Lissabon. Onderweg zie je het veelzijdige Portugese landschap aan je voorbij trekken!

Reisschema

De oude stad van Porto in Portugal

Je vertrekt vanuit Amsterdam of Eindhoven naar Porto. Vervolgens heb je 3 of 4 dagen de tijd om Porto te ontdekken. Je stapt op de trein en gaat van Porto naar Lissabon. De treinreis duurt iets minder dan 3 uur en onderweg zie je het prachtige Portugese landschap.

Torre de Belem in Lissabon, Portugal

Je komt aan in Lissabon waar je 4 of 5 dagen verblijft. Vervolgens vlieg je van Lissabon terug naar Amsterdam of Eindhoven.

Hotel Rex in Porto

The Rex Hotel in Porto, Portugal

Je overnacht in Porto in 2 sterren hotel Rex. Dit hotel is gevestigd in een historisch pand en je hebt uitzicht over het Praça park. Je overnacht in een nette en historisch ingerichte superior kamer. Deze is ongeveer 15 vierkante meter groot en beschikt over onder andere wifi, telefoon, televisie en een badkamer met bad en/of douche, toilet en een föhn.

Hotel America Diamonds in Lissabon

Hotelkamer van Hotel America Diamonds in Lissabon, Portugal

In Lissabon overnacht je in 3 sterren  hotel America Diamonds. Dit hotel ligt in hartje centrum en is de perfecte plek om Lissabon te verkennen. Ook dit hotel is gevestigd in een historisch gebouw en de eetzaal boven biedt een panoramisch uitzicht over de stad. Je overnacht hier in een kamer voorzien van wifi, televisie, telefoon, airco, minibar en een badkamer met bad en/of douche en een toilet.

Verzorging

Ontbijt van Hotel America Diamonds in Lissabon, Portugal

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een ontbijtje voor je klaar zodat je de dag goed kunt beginnen en voldoende energie hebt om Porto en Lissabon te verkennen.

Meer VakantieDiscounter aanbiedingen