Trevi fontein in Rome, Italië

Altijd al naar de eeuwige stad gewild? Dan is nu je kans! Voor minder dan 100 euro reis jij naar het prachtige Rome. Wat een topaanbieding!

Je vliegt vanaf Eindhoven, Rotterdam of Schiphol naar Rome. Er is geen transfer inbegrepen. Je kunt met het openbaar vervoer, een taxi of een transfer (retour) bijboeken voor 28 euro per persoon.

Je verblijft in hotel Osimar. Dit 3 sterren hotel ligt aan de noordkant van het centrum en dichtbij het metrostation Bologna. Met de metro ben je in no-time in het centrum van Rome. Hotel Osimar is een kleinschalig hotel met 27 kamers. Je kunt gebruik maken van gratis Wifi. Elke dag wordt er een heerlijk ontbijt geserveerd, zodat je er de hele dag tegenaan kan!

Veel teveel te doen in Rome

Als je naar Rome gaat, kun je ook een bezoek aan de kleinste zelfstandige staat ter wereld van je lijstje strepen: het Vaticaan. Geniet van de prachtige schilderingen in de Sixtijnse kapel en ontmoet hier de beste paus ooit!

In Rome is zoveel te zien dat als ik hier alle bezienswaardigheden zou willen neertypen, ik de rest van de week nog wel bezig ben. Dat is me iets te veel werk dus ik raad je aan om gewoon een reisgids te kopen om niets van de stad te missen.

Je zult je moeten beperken tot een aantal hoogtepunten, want zoals ik niet alles typ, lukt het jou niet om alles te zien. Dan moet je gewoon nog een keertje heen! 😀

Ligging Hotel Osimar

Via Felice Grossi Gondi 87
00162 Roma