Regio's in Sri Lanka
Club Palm Bay Hotel in Marawila, Sri Lanka

Club Palm Bay Hotel in Sri Lanka nu voor een absolute bodemprijs

Wauw wat een geweldige aanbieding! Ga voor slechts €599 naar een hotel dat normaal gesproken 3x zoveel kost! Je verblijft in het luxe 4 sterren Club Palm Bay Hotel in Sri Lanka en verblijft hier all inclusive.

Man aan het snorkelen bij het eiland Bora Bora

Droomreis: in 122 dagen de hele wereld over!

Als je een flinke zak met geld hebt liggen, kun je een prachtige cruise over de hele wereld maken! Je begint in Amsterdam en na een 122-daagse cruise kom je ook weer aan in Amsterdam.

Paradise Holiday Village in Negombo, Sri Lanka

Paradise Holiday Village

De kou, de regen en de korte dagen ontvluchten? Ga dan naar het tropische Sri Lanka! Voor slechts 499 euro ga je naar een heerlijk hotel en vlieg je met KLM.

boten sri lanka

Rondreis Sri Lanka 16 dagen voor €969

Wil jij heel goedkoop het prachtige Sri Lanka ontdekken? Dat kan nu voor slechts 969 euro: een habbekrats voor deze reis! Je maakt een geweldige tocht door het hele land en vliegt met KLM.

Olifanten in een rivier op Sri Lanka

16-daagse rondreis Sri Lanka voor €999

Sri Lanka staat bekend om de prachtige natuur en de rijke historie. Voor slechts 999 euro maak je een rondreis door dit bijzondere land. Dé kans om kennis te maken met Sri Lanka!

strand sri lanka

Voor 699 euro 10 dagen naar Sri Lanka inclusief halfpension of All Inclusive

Wil jij het prachtige Sri Lanka ontdekken? Ga dan voor slechts 699 euro 10 dagen naar een prachtig 3 sterren hotel aan het strand! Wil je langer? Ook dat kan heel voordelig: voor bijvoorbeeld 24 dagen betaal je maar 1204 euro. Dat is slechts 50 euro per dag!

Artikelen over Sri Lanka

stelletje strand palmbomen maldiven

Top 10 mooiste winterzonbestemmingen

Er zijn zoveel leuke en fijne winterzonbestemmingen! Welke moet je nou kiezen? Mijn persoonlijke top 10!