Minnie Mouse in Disneyland, Parijs, Frankrijk

Wil jij genieten in sprookjesachtig Disneyland Parijs? Dan kan dat nu! Deze deal is inclusief 2 nachten in het 4 sterren hotel Novotel Marne La Vallée en toegangskaartjes voor 2 volwassenen voor Disneyland op dag 2. Kinderen tot 16 jaar verblijven gratis in het hotel! De toegangskaartjes voor Disneyland voor kinderen kun je voordelig bijboeken. Baby’s tot en met 2 jaar zijn gratis.

Over Disneyland Park

Disneyland is het mooiste pretpark van Europa voor jong én oud. Je duikt in de sprookjeswereld van Disney en ontwaakt daar pas weer uit als je het park verlaat. Ga mee met Peter Pan, Wendy en de jongens naar Nooitgedachtland en vecht met de verloren jongens tegen kapitein Haak! In een vliegende boot zweef je over Londen.

Ga op de foto voor het kasteel van Doornroosje, hét symbool van Disneyland Park. Als je dochters hebt moet je natuurlijk een kijkje nemen in de Bibbidi Bobbidi boutique om je te vergapen aan de prachtige prinsessenjurken. Toen ik 7 was en met mijn moeder en zusje voor het eerst naar Disneyland Parijs gingen, mochten mijn zusje en ik zo’n jurk uitzoeken en we waren zooooo blij!

Kasteel van Doornroosje in Disneyland Parijs, Frankrijk

Voel je weer als een klein kind

Een ander hoogtepunt in Disneyland is Big Thunder Mountain. Met een treintje scheur je door de mijn! Helaas is Big Thunder Mountain nu gesloten voor onderhoud, maar hopelijk is hij weer geopend als jij naar Disney gaat.

Super eng is The Twilight Zone Tower of Terror in het Walt Disney Studios Park. Hier duik je 13 ongelukkig verdiepingen in dit spookhotel naar beneden. Als de deurtjes van de Tower of Terror even opengaan, zie je hoog je in je stoeltje boven het park uittorent. Vreselijk als je hoogtevrees hebt!

Het spookhotel doet me denken aan de Phantom Manor. Een oud, statig huis dat al heel wat bewoners heeft gekend. Helaas zijn die al lange tijd dood en spoken de 999 geesten nog steeds door het huis! Spooky!

Er zijn zoveel gave attracties in Disneyland Parijs! Iedereen, van alle leeftijden, zal het naar zijn zin hebben. Nu is een bezoekje ook nog eens extra voordelig!

Ligging Disneyland Paris + hotel

Rue de la Marnière
77777 Chessy

Boek hier de beste aanbieding: