Plaatsen in Costa Dorada
Camping Las Palmeras in Tarragona, Spanje

Camping Las Palmeras in Tarragona, Spanje

Al sinds ik een heel klein meisje was, kom ik met mijn familie op camping Las Palmeras in Tarragona, aan de Costa Dorada in Spanje. Het is een schitterende camping, direct aan het fijne zandstrand. Vroeger gingen we altijd met mijn ouders in de camper en soms kwamen mijn opa en oma en tante op bezoek.

Be Live Collection Marien in Costa Dorada, Dominicaanse Republiek

All Inclusive resort Be Live Collection Marien op de Dominicaanse Republiek

Geniet van een heerlijke vakantie op de tropische Dominicaanse Republiek! Voor slechts 584 euro ga je naar een luxe 5 sterren resort en verblijf je hier op basis van all inclusive!

PortAventura in Salou, Spanje

All Inclusive naar PortAventura Hotel El Paso incl. gratis toegang PortAventura

Ga naar het beste pretpark van Europa met de gaafste achtbanen en verblijf All Inclusive in Hotel El Paso aan de Spaanse kust!

Appartementen en zwembad van Pins Platja in Cambrils, Costa Dorada, Spanje

2 weken in september of oktober naar het strand in Spanje voor €381

Wil jij genieten van een zonnige en warme nazomer? Ga dan naar het zonovergoten Spanje! Je verblijft in een 3 sterren appartement aan zee en kunt 2 weken ultiem genieten van zon, zee en strand!

Appartementen Royal in Salou, Spanje

Voor €188 naar Appartementen Royal in Salou, Spanje

Geniet van een heerlijke vakantie in de gezellige Spaanse badplaats Salou voor een bodemprijs! Voor slechts €188 verblijf jij in 2 sterren Appartementen Royal.

Appartementen Royal in Salou, Spanje

Voor €208 naar Appartementen Royal in Salou, Spanje

Geniet van een heerlijke vakantie in de gezellige Spaanse badplaats Salou voor een bodemprijs! Voor slechts €208 verblijf jij in 2 sterren Appartementen Royal.

Appartementen Royal in Salou, Spanje

Voor €191 naar Appartementen Royal in Salou, Spanje

Geniet van een heerlijke vakantie in de gezellige Spaanse badplaats Salou voor een bodemprijs! Voor slechts €191 verblijf jij in 2 sterren Appartementen Royal.

Hotel Best Negresco in Salou, Spanje

In de zomervakantie All Inclusive naar Hotel Best Negresco in Spanje

Ben je nog op zoek naar een geweldige zomervakantie? Boek dan gauw deze superaanbieding! Voor €625 ga je in de zomervakantie naar 4 sterren Hotel Best Negresco in Spanje.

Artikelen over Costa Dorada

Tossa de Mar aan de Costa Brava in Catalonië, Spanje

Spanje: van stedentrip tot zonvakantie. Bekijk de mooiste bestemmingen!

Spanje is een populaire vakantiebestemming. Ga voor een paar dagen op stedentrip naar Barcelona, Valencia, Madrid of een van de andere schitterende steden. Liever relaxen? Boek dan een zonvakantie naar een van de leuke kustplaatsen. Door de enorme veelzijdigheid van Spanje is het land ook geschikt voor een rondreis, natuurreis of zelfs wintersportvakantie!

Over Costa Dorada

Wil je goedkoop naar de Costa Dorada? Dan zit je hier goed! Wij hebben de beste vakantie aanbiedingen en last minutes deals naar de Costa Dorada voor je.