Plaatsen in Costa de Almeria
Zwembad van Playasol Spa in Roquetas de Mar, Spanje

All inclusive Spanje met waterpark voor €541

Ga naar het zonnige zuiden van Spanje en verblijf in een geweldig hotel met een spectaculair waterpark voor slechts €541!

Appartementen Maracay in Roquetas de Mar, Spanje

Voor €179 naar het zuiden van Spanje

In het zuiden van Spanje ben je altijd zeker van de zon! Boek nu voor slechts €179 een heerlijke vakantie naar de Costa de Almeria.

Ligging van Hotel Best Sabinal in Roquetas de Mar,

Voor €619 in juli all inclusive naar Spanje in een hotel aan het strand

Genieten van het prachtige strand direct voor de deur? Boek dan dit geweldige strandhotel aan de Spaanse kust! Voor slechts €619 verblijf je in de dure maand juli in dit heerlijke hotel.

Over Costa de Almeria

Deze kuststrook ligt in het zuiden van Spanje in Almeria (Andalusië). De Costa de Almeria wordt nog niet veel bezocht door toeristen waardoor je nog echt kan genieten van het authentieke Spanje. Zoek je rust en ontspanning dan is dit gedeelte van Spanje de beste optie. De kust ziet er ruig uit. Er zijn wel wat zandstranden maar ook veel rotsen.

Almeria is niet alleen de naam van de provincie maar ook van de hoofdstad van deze provincie. De stad heeft een aantal bezienswaardigheden zoals een kathedraal en het Arabische fort Alcazaba. De bekendste badplaats van de Costa de Almeria is Roquetas de Mar, de enige toeristische badplaats van de regio. Een andere leuke plaats waar je kunt genieten van de zee is Mojacar.

Voor het strand ga je naar het gedeelte Mojacar Playa en wil je meer cultuur opdoen dan kun je naar Mojacar Pueblo iets meer het binnenland in. Er zijn ook twee natuurparken: Cabo de Gata-Nijar (grootste van Spanje) en Sierra Maria-Los Velez.