plaza de espana in sevilla spanje 1

Casual Sevilla de las Letras

Sevilla is de hoofdstad de Spaanse region Andalusië heft een eeuwenoude historie. De stad wordt ook wel een openluchtmuseum genoemd, omdat er zo veel prachtige oude gebouwen staan!

Plaza de Espana in Sevilla, Spanje

Hotel Pasarela

Sevilla is een gigantisch openluchtmuseum! Het heeft de grootste kathedraal ter wereld, Moorse paleizen, de passievolle Flamenco en nog veel meer.

kathedraal in sevilla spanje

Voor €47 een retourticket naar Sevilla

Sevilla is een prachtige stad en wordt ook wel een groot openluchtmuseum genoemd vanwege de vele historische gebouwen. Daarnaast is Sevilla ook de stad van de Flamenco en is het de hoofdstad van de regio Andalusië.

Artikelen over Sevilla

Tossa de Mar aan de Costa Brava in Catalonië, Spanje

Spanje: van stedentrip tot zonvakantie. Bekijk de mooiste bestemmingen!

Spanje is een populaire vakantiebestemming. Ga voor een paar dagen op stedentrip naar Barcelona, Valencia, Madrid of een van de andere schitterende steden. Liever relaxen? Boek dan een zonvakantie naar een van de leuke kustplaatsen. Door de enorme veelzijdigheid van Spanje is het land ook geschikt voor een rondreis, natuurreis of zelfs wintersportvakantie!

Jonge vrouwen dansen de flamenco op Plaza de España in Sevilla, Spanje

Sevilla, een Andalusische droom

Spaanse sprookjes beleven, dat doe je in Sevilla. Sevilla is de naam voor zowel de hoofdstad van Andalusië als van één van de 52 Spaanse provincies. De hoofdstad herbergt kleurrijke huizen, charmante pleinen, prachtige paleizen en uiteraard lekkere tapas. Soms lijkt het alsof de tijd hier bleef stilstaan. De geboorteplaats van de flamenco verdient zeker een bezoekje, en wel om deze redenen: Real Alcázar,

Plaza de Espana in Sevilla, Andalusie, Spanje

De mooiste bezienswaardigheden van Andalusië

Andalusië is een autonome regio in het zuiden van Spanje, verkozen tot een van de mooiste streken van het land. Andalusië beschikt over tal van bezienswaardigheden en heeft een prachtige natuur, een interessante cultuur en een rijke geschiedenis.

Over Sevilla

Plaza de Espana in Sevilla, Andalusie, Spanje

Wil je goedkoop naar Sevilla? Dan zit je hier goed! Wij hebben de beste stedentrip aanbiedingen en last minutes deals naar Sevilla voor je.