All Inclusive genieten in 5* Sandos San Blas Nature Resort & Golf op Tenerife aanbieding

Golf del Sur - Tenerife - Spanje

Geniet van een luxe All Inclusive vakantie in 5 sterren Sandos San Blas Nature Resort & Golf op het Canarische Eiland Tenerife! Je wordt in dit hotel heerlijk verwend tijdens je welverdiende vakantie!

Sandos San Blas Nature Resort & Golf: 7,8 op Zoover

Je verblijft in het luxe 5 sterren Sandos San Blas Nature Resort & Golf op het Canarische Eiland Tenerife. Dit resort in badplaats Golf del Sur, wordt op Zoover prima beoordeeld met een 7,8.

Ligging Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Ligging van Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Het Sandos San Blas Resort ligt aan de rand van badplaats Golf del Sur op het Canarische Eiland Tenerife. Het resort ligt dichtbij het strand en nabij diverse restaurants en winkeltjes. Natuurgebied Montana de Guaza, waar je prachtige wandelingen kunt maken, vind je op ongeveer 12 kilometer.

Tenerife is een groot eiland met een schitterende natuur. Een uitstapje naar de Teide, een vulkaan én de hoogste berg van Spanje, is een echte aanrader! Op Tenerife vind je waterpark Siam Park. Dit is een geweldig waterpark met tientallen glijbanen en zwembaden.

Zwembad en wellness

Zwembad van Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Het resort beschikt over maar liefst 8 zwembaden. Rondom de zwembaden zijn diverse zonneterrassen aangelegd waar de ligbedden en parasols al op je staan te wachten. Natuurlijk biedt dit 5 sterren resort een handdoekenservice en hoef je dus niet je grote handdoek van thuis mee te nemen.

Wellness van Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Er is ook een apart wellness gedeelte waar je tegenbetaling een heerlijke massage kunt nemen of gebruik maken van de sauna, spa, stoombad en whirlpool.

All Inclusive

All Inclusive van Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Je verblijft op basis van All Inclusive. Alle maaltijden, drankjes en snacks zijn tijdens je verblijf in dit hotel inbegrepen. Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het buffetrestaurant. Tegen een toeslag kun je bij het à la carte restaurant dineren.

Bij de bars kun je heerlijk verkoelende drankjes en lekkere snacks bestellen.

Hotelkamer

Hotelkamer van Sandos San Blas Nature Resort & Golf

Je hotelkamer is luxe en netjes ingericht. De kamer beschikt over onder andere airco, telefoon, televisie, gratis wifi, minibar, kluisje en een balkon of terras met een zitje.

De badkamer is voorzien van een bad en/of douche, een toilet en een föhn.

Bekijk prijs en beschikbaarheid

Sandos San Blas Nature Resort & Golf

7,8