Weerterbergen in Weert, Limburg

Geniet met het hele gezin op vakantiepark Roompot Weerterbergen! Je betaalt nu slechts €117 voor een 4-persoonsbungalow en €131 voor een 6-persoonsbungalow! Roompot Weeterbergen is uitgeroepen tot leukste vakantiepark voor kinderen tijdens de Kids vakantie-aanbieder van het jaar Awards 2017!

Roompot Weerterbergen: 7,9 op Zoover

Je verblijft op Roompot vakantiepark Weerterbergen in Limburg. Dit vakantiepark wordt op Zoover beoordeeld met een 7,9.

Ligging

Familie aan het water in Weerterbergen in Weert, Limburg

Roompot Weerterbergen ligt in een schitterende groene en waterrijke omgeving in de mooie provincie Limburg. In de omgeving vind je de mooie, glooiende heuvels waar Limburg zo bekend om is. Vanuit het vakantiepark kun je een leuk uitstapje maken naar Eindhoven, Roermond of naar de Efteling. Daarnaast kun je in de omgeving mooie wandelingen en fietstochten maken.

Zwemparadijs

Zwembad van Weerterbergen in Weert, Limburg

Op vakantiepark Roompot Weerterbergen vind je een geweldig subtropisch zwemparadijs! Als gast van het vakantiepark heb je onbeperkt en gratis toegang tot het zwemparadijs. Het zwembad beschikt over een golfslagbad, kinderbad en een 52 meter lange glijbaan met speciale lichteffecten. Daarnaast is er een mooi buitenbad.

Voor de kinderen

Het vakantiepark is natuurlijk niet voor niets uitgeroepen tot het mooiste vakantiepark voor kinderen! Roompot Weerterbergen beschikt over een Koos Kids Club, een Chillzone voor tieners, diverse speeltuinen en sportvelden en een binnenspeeltuin. Ook gaaf is de GlowGolf. Dit is een Glow in the Dark Golfbaan met maar liefst 18 holes. Probeer in het donker met alleen Blacklight te minigolfen.

6D bioscoop

Op het vakantiepark vind je een geweldige 6-D bioscoop. Dit is een 3-D bioscoop met bewegende stoelen, wind en lichteffecten. Gaaf!

Eten en drinken

Het resort beschikt over een pizzeria, snackbar, pannenkoekenrestaurant, à la carte restaurant en een bar. Boodschappen kun je doen in de wasserette.

Bungalow of luxe vakantievilla

Interieur van bungalow van Weerterbergen in Weert, Limburg

Tijdens je verblijf op Roompot Weerterbergen heb je keuze uit diverse accommodaties. Zo verblijf je uiterst goedkoop in een bungalow met ruimte voor 4 of 6 personen of kun je in een luxe vakantievilla met sauna overnachten. Kies het vakantiehuis dat het beste bij jou en je reisgezelschap past!

Villa van Weerterbergen in Weert, Limburg

In de bovenstaande villa kun je met maar liefs 24 personen verblijven! Hartstikke leuk voor een vakantie met de hele familie 🙂

Interieur van villa van Weerterbergen in Weert, Limburg

Ligging Roompot Vakantiepark Weerterbergen

Trancheeweg 7
6002 ST Weert