Vakantiepark Roompot Callassande in Callantsoog, Noord-Holland

Op zoek naar een goede aanbieding voor vakantiepark Callassande in Callantsoog? Je boekt nu een compleet ingerichte stacaravan vanaf €137 voor een midweek!

Roompot Vakantiepark Callassande: 7,7 op Zoover

Je verblijft op vakantiepark Roompot Callassande in het Noord-Hollandse kustplaatsje Callantsoog. Dit vakantiepark wordt op Zoover beoordeeld met een 7,7.

Ligging

Vakantiepark Callassande ligt in de provincie Noord-Holland, in badplaats Callantsoog. Het vakantiepark bevindt zich op ongeveer 1 kilometer van het strand en de zee. In de omgeving kunt je prachtige wandelingen en fietstochten maken.

Zwembad

Zwembad van vakantiepark Callassande in Callantsoog, Noord-Holland

Het vakantiepark beschikt over een binnenzwembad met kinderbad en glijbaan.

Voor de kinderen

Speeltuin van vakantiepark Callassande in Callantsoog, Noord-Holland

Voor de kinderen is er een zwembad, glijbaan, kinderbad, basketbalveld, beachvolleybalveld, jeu de boulesbaan, speeltuin met speeltoestellen, sportvelden, speelvelden, Koos Konijn club, animatie en een voetbalveld.

Op vakantiepark Callassande wordt voor de kinderen van alles georganiseerd. Zo kunnen ze koekjes bakken, knuffelen met mascotte Koos Konijn, dansen, speurtochten maken of naar de minidisco.

Eten en drinken

Het park beschikt over een restaurant, een snackbar, een eetcafé en een afhaalservice. Boodschappen kun je doen in de supermarkt op het vakantiepark.

Vakantiehuizen

Luxe Lodge van vakantiepark Callassande in Callantsoog, Noord-Holland

Je hebt keuze uit diverse typen chalets, lodges, safaritenten en stacaravans. Ze bieden ruimte aan maximaal 4 of 6 personen en verschillen in grootte en luxe.

Het goedkoopste verblijf is een compleet ingerichte stacaravan voor 4 personen. De duurste is een luxe lodge met een verdieping en 2 badkamers.

Stacaravan van vakantiepark Callassande in Callantsoog, Noord-Holland

Ligging Roompot Vakantiepark Callassande

Voorweg 5A
1759 NX Callantsoog