Vakantiepark Park Scorleduyn in Schoorl, Noord-Holland

Geniet met het hele gezin van een luxe vakantie op 4 sterren Roompot Park Scorleduyn in het gezellige Schoorl in Noord-Holland! Je zit hier vlakbij zee en bij het hoogste duin van Nederland: het Klimduin! Deze zandberg is maar liefst 51 meter hoog en kun je beklimmen. Eenmaal boven heb je een schitterend uitzicht.

Spelen in de duinen van Schoorl, Noord-Holland

Roompot Park Scorleduyn: 8,1 op Zoover

Je verblijft op 4 sterren Roompot Park Scorleduyn. Dit villapark in Schoorl wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,1.

Ligging

Picknicken in de duinen van Schoorl, noord-holland

Vakantiepark Scorleduyn ligt in het gezellige kustplaatsje Schoorl, in de duinen van Noord-Holland. Schoorl heeft een gezellig winkelstraatje en een paar leuke restaurants. Vanuit Schoorl wandel je zo naar de zee of pak je de fiets om leuke plaatsen zoals Egmond aan Zee en Bergen aan Zee te verkennen!

Roompot Park Scorleduyn

Villa van Vakantiepark Park Scorleduyn in Schoorl, Noord-Holland

Vakantiepark Scorleduyn is een luxe 4 sterren vakantiepark met 44 luxe, vrijstaande villa’s voor het hele gezin. Voor de scherpe prijs van slechts 276 euro verblijf je 3 nachten op dit mooie park. Tegen een toeslag kun je ook kiezen voor een verblijf van 4 nachten, 5 nachten, 6 nachten of 7 nachten. De prijs is per vakantiehuis en je kunt hier met maximaal 4 personen overnachten. Inbegrepen in dit arrangement is zowel het gebruik van gas, water en elektriciteit als de eindschoonmaak.

De villa is voorzien van alle moderne luxe en comfort. Er is een ruime keuken met vaatwasser, kookplaten, combi-oven, koelkast en een eethoek. In de badkamer vind je vloerverwarming (zodat je nooit koude voeten hebt als je de douche uitstapt), een ruime douche en/of bad, wastafel en een toilet. Op de eerste en tweede verdieping vind je de slaapkamers. Buiten kun je op je terras met tuinmeubilair zitten en genieten van het mooie weer.

Ligging Roompot Park Scorleduyn

Oorsprongweg 8
1871 HA Schoorl