Vanuit deze statige mansion kijk je uit op de zee, de duinen, het badplaatsje Cadzand-Bad én natuurpark het Zwin. Al begrijpen we het helemaal als je eerst even rondkijkt in het appartement. Zo smaakvol en tof ingericht! Doe gerust inspiratie op. En natuurlijk is dit luxe penthouse van alle gemakken voorzien. Wasmachine, droger, smart-tv, you name it.

Uiteraard is er een balkon, al is het ook heerlijk om bij het raam in de rieten loungechair plaats te nemen en te genieten van het uitzicht. Eenmaal de blik op buiten gericht wil je erop uit. Tijd voor een wandeling over het strand. Handdoek mee, zwemkleding aan. Oh ja, wist je dat je tussen mei en september je eigen strandcabine hebt waaruit je heerlijk naar de zee staart of een boek leest?

Alle zintuigen komen aan bod

Zeeuws-Vlaanderen heeft een culinaire naam hoog te houden: er zijn maar liefst vijf sterrenrestaurants. Omdat je hier zo de grens overgaat naar België is het een perfecte uitvalsbasis voor stedentripjes naar Brugge, Gent, Knokke en Sluis. Nog meer culinair genot! En cultuur. En winkelstraatjes.

Vergeet vooral de natuur niet, want die is overvloedig voorradig. Huur een fiets en verken de paden door het prachtige duinlandschap. Bezoek ook zeker natuurpark het Zwin, broedplaats van vele duizenden vogels. Het gebied strekt uit over Nederland én België en mondt uit in de zee. Zeekraal en lamsoren groeien hier weelderig. Krijg je al trek?