Voel je als een van de personages uit 1001 nacht en verblijf in een traditionele Riad binnen de muren van de Medina in Marrakech! Bij deze reis zijn je verblijf, vluchten, ontbijt en een gave kamelentocht inbegrepen!

Je kunt vertrekken vanaf Amsterdam, Düsseldorf of Eindhoven.

Marrakech

Je gaat op stedentrip naar het prachtige Marrakech. Je verblijft in een traditionele riad. Een riad is een traditioneel Marrokaans paleis met een binnentuin. De perfecte plaats om te overnachten als je naar Marrakech gaat!

De riad bevindt zich binnen de muren van de Medina. Dit is het oude centrum van de stad en is werkelijk prachtig: het staat niet voor niets op de werelderfgoedlijst van Unesco!

Centrale plein van Marrakech, Marokko

Riad Mounir

Riad Mounir ligt op loopafstand van de belangrijkste bezienswaardigheden en heeft pas onlangs haar deuren geopend en alles is nog spiksplinternieuw!

De riad beschikt over een 24-uursreceptie, een zonnig terras, een patio en een restaurant waar je terecht kunt voor authentieke Marrokaanse gerechten.

Hotelkamer

Riad Mounir in Marrakech, Marokko

Je comfortabele hotelkamer is uitgerust met airco, wifi en een badkamer met douche, toilet, fönn en gratis toiletartikelen.

Alle kamers hebben een deur naar de patio waar je in de schaduw kunt genieten van een lekker kopje Marrokaanse thee.

Kamelentocht

Bij je arrangement zit ook een geweldige kamelentocht inbegrepen! Echt iets dat je moet meemaken tijdens je reis naar Marokko!

Kameelrijden in de Sahara, Marokko

Kamelen zijn rustige dieren en lopen gemiddeld slechts 3,5 kilometer per uur. De rit duurt ongeveer 1,5 uur en de transfer is inclusief. Je wordt dus gebracht en gehaald.

In het hotel kun je kiezen op welke dag je de kamelentocht wilt maken.