Grachten in Leeuwarden, Friesland

Ga op stedentrip naar de hoofdstad van Friesland en verblijf in het knusse Leeuwarden! Je overnacht in een historisch 4 sterren hotel en geniet van ontbijt en een 3-gangen diner!

Post-Plaza Hotel & Grand Café: 8,7 op Zoover

Je verblijft in 4 sterren Post-Plaza Hotel & Grand Café in het Friese Leeuwarden. Dit hotel wordt op Zoover uitstekend beoordeeld met een 8,7.

Ligging

Post-Plaza Hotel & Grand Café in Leeuwarden, Friesland

Het Post-Plaza Hotel & Grand Café is gevestigd in het meer dan 100 jaar oude hoofdpostkantoor van Leeuwarden. Het hotel ligt midden in het centrum, binnen de grachtengordel. Vanuit het hotel ben je in een mum van tijd bij alle bezienswaardigheden en de leuke winkelstraten.

Verzorging

Café Post-Plaza Hotel & Grand Café in Leeuwarden, Friesland

Je verblijft op basis van logies en ontbijt. Iedere ochtend staat er een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. Na een uitgebreid ontbijt ben je klaar om Leeuwarden te verkennen!

Op de dag van aankomst geniet je van een luxe 3-gangen diner.

Gratis wifi

In het hele gebouw maak je gratis gebruik van wifi.

Hotelkamer

Hotelkamer van Post-Plaza Hotel & Grand Café in Leeuwarden, Friesland

Je hebt de keuze uit een comfortkamer of een Deluxe kamer.

De comfortkamer is netjes en luxe ingericht. Alle kamers zijn net iets anders gedecoreerd maar ze beschikken allen over een boxspringbed, telefoon, televisie, gratis wifi, minibar, kluisje en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een regendouche, een toilet, toiletartikelen en een föhn.

De deluxe kamer beschikt over dezelfde faciliteiten als de comfortkamer maar is ruimer.

Ligging Post-Plaza Hotel & Grand Café

Tweebaksmarkt 27
8911 KW Leeuwarden

Boek hier de beste aanbieding: