Wandelpad naar Sete Cidades op de Azoren, Portugal

Ontspannen op de Azoren in Hotel Vale do Navio

De eilandengroep Azoren hoort bij Portugal en staat bekend als dé perfecte plek om walvissen te spotten! Verblijf in Hotel Vale do Navio.

Man aan het snorkelen bij het eiland Bora Bora

Droomreis: in 122 dagen de hele wereld over!

Als je een flinke zak met geld hebt liggen, kun je een prachtige cruise over de hele wereld maken! Je begint in Amsterdam en na een 122-daagse cruise kom je ook weer aan in Amsterdam.

photodune 11945921 maldives l

Droom cruise: in 121 dagen de hele wereld over!

Heb jij begin volgend jaar 4 maanden de tijd om de hele wereld over te varen? Voor 11.199 euro stap je aan boord van de MS Magellan (3 sterren)! Nou is die 11.199 euro voor velen van ons nogal een bedrag... In mijn spaarvarken zit helaas niet zoveel :D maar toch is het fijn om weg te dromen bij een wereldcruise, zeker als je

Azoris Angra Garden Plaza Hotel in Angra do Heroismo, Azoren

Azoris Angra Garden Plaza Hotel op het eiland Terceira in de Azoren

Geniet van een schitterende vakantie naar de Azoren! Je verblijft in 3 sterren Azoria Angra Garden Plaza Hotel op het eiland Terceira. Autohuur is inbegrepen bij je reis!

Artikelen over Azoren

Terras met typische port en 'Pasteis de nata' en uitzicht over Porto

10 must-do’s voor een rondreis door Portugal

Rondreizen door Portugal in de lente is een belevenis op zich. Bekijk onze tips en highlights om je roadtrip onvergetelijk te maken.

Vroegboekkorting zomer 2017

Vroegboekkorting zomer 2017

Ben je op zoek naar een mooie zomervakantie dit jaar, maar weet je nog niet waar je naartoe wilt gaan? Ik help je op weg!