Plaatsen in Polen
Hotel Matejko in Krakau, Klein-Polen, Polen

Hotel Matejko

Goedkope vakantie naar in Polen? Bekijk alle informatie, reviews, faciliteiten en het actuele weer.

Hotel Astoria in Krakau, Polen

Hotel Astoria in Krakau

Ga voor slechts 76 euro op stedentrip naar prachtig Krakau! Deze geweldige aanbieding is inclusief vlucht, hotel en ontbijt! Boek snel want op=op!

Oude gebouwen in Katowice, Polen

Vlieg voor €9 retour naar Katowice in Polen

Maak een super goedkope stedentrip naar het prachtige Katowice in Polen! Je betaalt slechts 9 euro voor een retourvlucht in de zomervakantie!

huizen aan de kade in gdansk polen

Gdansk vanuit Eindhoven of Groningen €18

Gdansk is een prachtige Hanzestad in het noorden van Polen. De stad staat bol van de oude gebouwen en heeft een mooi strand.

Long Lane straat in Gdansk, Polen

Retourticket Gdansk vanaf Eindhoven voor €18

Gdansk is een prachtige hanzestad in het noorden van Polen. Ontdek deze mooie stad voor een bodemprijs: voor slechts 19 euro vlieg je retour!

Long Lane straat in Gdansk, Polen

Retourticket Gdansk vanaf Groningen voor €19

Gdansk is een prachtige hanzestad in het noorden van Polen. Ontdek deze mooie stad voor een bodemprijs: voor slechts 19 euro vlieg je retour!

Oude stadscentrum van Krakau, Polen

Hotel in hartje Krakau incl. vlucht en ontbijt vanaf €99

Op zoek naar een goedkope stedentrip? Boek dan deze reis naar hartje Krakau! Voor slechts 99 euro verblijf je in een tophotel in het centrum van deze prachtige historische stad.

stadsplein warschau polen 1

Voor €19 retour naar Warschau

Warschau is de hoofdstad van Polen en heeft een prachtig oud stadscentrum. Het oude centrum staat op de werelderfgoedlijst en dat is niet voor niets: paleizen, kathedralen en het oude marktplein… er is zoveel te zien in Warschau!

Stadsplein in Warschau, Polen

Voor €20 retour naar Warschau

Goedkoop naar de prachtige hoofdstad van Polen? Wacht niet langer! Voor slechts 20 euro vlieg je retour naar het bijzondere Warschau.

Centrum van Warschau, Polen

Stedentrip Warschau: vlucht en 4* hotel vanaf 119 euro

De hoofdstad van Polen is een indrukwekkende mix tussen oud en nieuw. Loop door de kleine straatjes en geniet in een 4 sterren hotel in het stadscentrum voor slechts 119 euro.

Kathedraal in Wroclaw, Polen

Stedentrip naar de Culturele hoofdstad van 2016: Wroclaw

Geniet van een stedentrip naar de Europese culturele hoofdstad van 2016: Wroclaw! Dit is de vierde stad van Polen. Je vliegt vanaf Eindhoven naar de luchthaven van Wroclaw. In Wroclaw verblijf je 2, 3 of 4 nachten in hotel Piast.

Artikelen over Polen

Twee paarden voor een ouderwetse koets in het centrum van Krakau, Polen

Leukste bezienswaardigheden voor je stedentrip naar Krakau

Wil je er even tussenuit, of misschien wel langer op vakantie? Een bezoek aan de zuid-Poolse stad Krakau zal je niet teleurstellen. Op slechts anderhalf uur vliegen van Nederland (of vijftien uur met de trein) ligt deze prachtige stad. Afhankelijk van je interesse, kun je in Krakau verschillende plekken bezichtigen. De stad is van grote historische waarde omdat zoveel oude architectuur goed bewaard is

vader en zoon kijken door een verrekijker in een stad

De voordeligste bestemmingen voor familievakanties in Europa

Als je als familie op vakantie wilt en je wil het wel voordelig houden, dan zijn er in Europa genoeg betaalbare bestemmingen vol met activiteiten voor het hele gezin.