De beste deal voor een vakantie: wie wil dat nou niet? Wij zijn Mandy en Mark, twee enthousiaste reisfanaten én de mensen achter VakantieViking.nl. Samen hebben wij meerdere websites waar we met superveel plezier (soms dag en nacht) aan werken. Waar we nog meer blij van worden? Gezelligheid, een lekker dagje uit met familie, een mooie reis en onze katten Fish en George.

Van roadtrips tot all-inclusive reizen

In het begin van onze relatie hadden wij weinig te besteden: Mark begon net zijn eigen bedrijf en Mandy studeerde. Maar we wilden wel graag op vakantie. Daarom speurde Mandy het hele internet af om goedkope reizen te vinden. Zo konden wij van een vakantie genieten, maar betaalden we niet de hoofdprijs.

Mandy en Mark in Key West, Florida

Op deze manier reisden we met een jaren 80 camper door Italië, Luxemburg en Frankrijk. Dat was onze eerste reis samen en die smaakte naar meer. In de Verenigde Staten maakten we een low-budget roadtrip van motel naar motel. Vooral de Nationale Parken waren bijzonder. Ook vlogen we voor een tientje naar Macedonië en gingen we kerstshoppen in New York, Londen en Wenen. Al deze reizen waren in één woord geweldig: we zijn zo blij dat we dit samen kunnen doen. 

Mandy ging ook voor familieleden op zoek naar goede aanbiedingen. Zo gingen wij samen met Mandy’s moeder drie weken op all-inclusive vakantie naar Mexico voor een spotprijs. Door het zoeken naar goedkope vakanties, kwamen we erachter dat er geen plek was waar je vakanties kon vergelijken én de beste deal kreeg. Daarom besloten we dat zelf te bouwen: VakantieViking.nl

Persoonlijke blog

Voor een verslag van onze eigen reizen zetten we website longwayhome.nl op. Helaas kosten onze andere websites meer tijd, dus konden we deze niet meer bijhouden. Gelukkig hebben we de video’s nog! Hierboven zie je eentje van onze rondreis door Macedonië.

Beste deals voor vakanties

In het begin zochten we vakantiedeals zelf, inmiddels gaat dat automatisch. Wij verversen de prijzen van de deals meerdere keren per dag, zodat je bij ons zeker weet dat je de beste prijs betaalt. Zo zit je net even wat lekkerder op dat strandbedje in de zon.

Op VakantieViking.nl werken we met affiliate marketing. Als je op onze website op een linkje klikt en iets koopt, kan het zijn dat wij daar een klein bedrag voor ontvangen zonder dat het jou iets extra’s kost. Zo kunnen we de website onderhouden en blijven verbeteren. En jij hebt hoe dan ook de beste deal voor jouw vakantie.

Werken over de hele wereld

Mandy aan het werk op een tablet

Reizen is een groot deel van ons leven. Dat heerlijke gevoel dat je krijgt op een nieuwe plek is onbetaalbaar: even weg van huis, op avontuur en genieten van vrijheid. Zelf zitten we ook graag op een strandbedje. Het is dus niet gek dat wij een bedrijf hebben in de reiswereld. Daarnaast zijn we eigenaar van bestereistijd.nl: de grootste website over weer en klimaat op vakantiebestemmingen. Onze bedrijven zijn online en daardoor kunnen we over de hele wereld werken. Zolang er maar internet is!

Vind je perfecte vakantie!

Iedere dag zijn we bezig met het verbeteren van de site en de deals, zodat we voor iedereen de beste prijs kunnen garanderen. Inmiddels hebben meer dan 10.000 mensen een vakantie geboekt op VakantieViking.nl. Het is een eer als mensen via ons een reis boeken, dat is wat ons blij maakt. Net als uit het vliegtuig stappen op een nieuwe bestemming en de zon op je gezicht voelen: heerlijk!

Fijne vakantie!

Huis in Key West in Florida Keys, Amerika