Plaatsen in Wenen
Belvedere paleis in Wenen, Oostenrijk

Hotel Lucia

Wenen is een prachtige en superromantische stad! Normaal kan dit een erg dure stad zijn om te bezoeken, maar vandaag heb ik een superaanbieding gevonden!

Belevedere Paleis in Wenen, Oostenrijk

Autorondreis Praag, Wenen en Boedapest

Maak voor de ultra lage prijs van slechts €177 een 9-daagse rondreis langs de schitterende steden Praag, Wenen en Boedapest!

Belvedere Paleis in Wenen, Oostenrijk

Voor €243 naar Hotel Stadthalle in Wenen

Maak een stedentrip naar een van mijn favoriete steden: Wenen! Voor slechts €209 vlieg je naar deze wonderschone stad en verblijf je in een 3 sterren hotel met ontbijt.

Belvedere Paleis in Wenen, Oostenrijk

4 dagen in Wenen voor slechts €202

Maak een stedentrip naar een van mijn favoriete steden: Wenen! Voor slechts €202 vlieg je naar deze wonderschone stad en verblijf je in een 3 sterren hotel met ontbijt.

Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen, Oostenrijk

Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen voor 288 euro

Ga op stedentrip naar Wenen! Wenen is een van mijn favoriete steden vanwege de vele prachtige bezienswaardigheden, de romantische sfeer, de verrukkelijke gebakjes en de heerlijke koffie!

Belvedere Paleis in Wenen, Oostenrijk

Stedentrip naar Wenen voor maar 109 euro

Maak een stedentrip naar een van mijn favoriete steden: Wenen! Voor slechts €109 vlieg je naar deze wonderschone stad en verblijf je in een 3 sterren hotel met ontbijt.

Renaissance Schönbrunn  in Wenen, Oostenrijk

Renaissance Schönbrunn hotel in Wenen

Geniet van een prachtige stedentrip in winters Wenen en beleef de eeuwenoude geschiedenis en de grandeur van de hoofdstad van het Habsburgse rijk! Je boekt nu een complete stedentrip voor de absolute bodemprijs van slechts 175 euro.

Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen, Oostenrijk

Austria Trend Parkhotel Schonbrunn in Wenen

Ga op stedentrip naar Wenen! Wenen is een van mijn favoriete steden vanwege de vele prachtige bezienswaardigheden, de romantische sfeer, de verrukkelijke gebakjes en de heerlijke koffie!

Hotel Boltzmann in Wenen, Oostenrijk

Stedentrip Wenen voor €199

Maak een romantische stedentrip naar Wenen en betaal slechts €199 voor je vlucht én verblijf in een luxe 4 sterren hotel.

Kerstmarkt Stephansdom in Wenen, Oostenrijk

Kerstshoppen in Wenen incl. vlucht, 4 sterren hotel en ontbijt vanaf €209

Wenen is echt een geweldige en prachtige stad! In de periode voor kerst worden er duizenden lampjes opgehangen en verschijnen er overal kerstmarkten.

tram wenen oostenrijk

Vanaf €149 vlucht, hotel en ontbijt in Wenen

Wenen is een prachtige stad en zeker een bezoekje waard! Voor slechts 149 euro kun jij het prachtige Wenen gaan bekijken. Ga naar de stad van Sissi!

Artikelen over Wenen

Venetie, een van de meest romantische steden ter wereld

De 10 meest romantische steden ter wereld

Wil je graag een romantische stedentrip maken met je geliefde maar weet je nog niet waar naartoe? Bekijk hier de 10 meest romantische steden ter wereld!

Uitzicht op de Mirabell Palace en fort in de bergen Salzburg, Oostenrijk

De 5 mooiste steden en bezienswaardigheden in Oostenrijk

Oostenrijk staat bekend als wintersportbestemming maar ook in de zomer is het hier goed toeven. Iedere stad heeft verschillende bezienswaardigheden die het bezoeken meer dan waard zijn. Lees hieronder meer over de mooiste steden in Oostenrijk.

Toeristen in het Burggarten park achter het Hofburg paleis in Wenen, Oostenrijk

De allermooiste bezienswaardigheden in Wenen

Heb jij een bezoekje aan het sprookjesachtige Wenen op de planning staan? Bekijk dan gauw onze tips voor de bezienswaardigheden die je absoluut niet mag missen.

Over Wenen

Wil je goedkoop naar Wenen? Dan zit je hier goed! Wij hebben de beste vakantie aanbiedingen en last minutes deals naar Wenen voor je.