Meisje met een doos met betovering

Disneyland is een van de meest magische plekken op aarde. Het is een prachtig pretpark voor zowel jong als oud. Wil jij optrekken met Micky Mouse en één van de prachtige prinsessen ontmoeten? Boek dan nu deze reis!

Voor slechts 159 euro verblijf je 3 dagen in een luxe 4 sterrenhotel en krijg je toegangskaartjes voor Disneyland Parijs.

7,9 op Zoover

Novotel Marne La Vallée wordt op Zoover beoordeeld met een 7,9.

Novotel Marne-la-Vallée Collégien

Je verblijft in het luxe 4 sterren Novotel Marne-la-Vallée Collégien. Dit hotel heeft een geweldige ligging ten opzichte van het centrum van Parijs, als van Disneyland.

Tegenover het hotel vind je een treinstation dat je in ongeveer 20 minuten naar de ingang van het pretpark brengt. Natuurlijk kun je ook met de auto naar Disneyland en de auto daar parkeren.

Faciliteiten

Ontbijt van Novotel Marne La Vallée in Parijs, Frankrijk

Het hotel biedt alle faciliteiten die je van een 4 sterren luxehotel mag verwachten. Het heeft een heerlijk verwarmd buitenzwembad, nette kamers, een gezellig restaurant en een bar waar je terecht kunt voor een kopje koffie of een lekker drankje.

Informatie nodig of vragen over de omgeving? Dan kun je 24 uur per dag terecht bij de vriendelijke receptiemedewerkers.

Familiekamer

Je verblijft in een prachtige familiekamer van het hotel. Alle kamers zijn voorzien van televisie, een minibar en een gratis fles water. Je kunt gebruik maken van gratis wifi.

Hotelkamer van Novotel Marne La Vallée in Parijs, Frankrijk

De badkamer is uitgerust met een bad of een douche en een toilet.

Mickey’s magische kerst

Vanaf 11 november tot en met 8 januari is Disney helemaal in kerstsfeer! Het park is prachtig verlicht en heeft een gigantische kerstboom. Er zijn grote kerstparades en ’s avonds is er een kerstshow. Het sneeuwt zelfs op Main Street!

Kind in Disneyland Paris

Ligging Novotel Marne-la-Vallée Collégien

77090 Collégien

Boek hier de beste aanbieding: