Het meer van Ohrid en de St. Jovan Kaneo kerk in Macedonië

3 sterren hotel aan het meer in Macedonië vanaf 259 euro

Ben je op zoek naar een goedkope vakantie? Ga dan naar het prachtige Macedonië. Hier liggen de prijzen ontzettend laag en kun je aan het meer van Ohrid een supervakantie beleven! Voor slechts 259 euro per persoon verblijf je in Hotel Desaret. Hotel Desaret is een 3 sterren hotel direct aan het meer van Ohrid in het plaatsje Peštani.

Meer van Ohrid in Macedonië

8 dagen relaxen in juli voor 207 euro in een hotel met een 9,3 als beoordeling!

Een super aanbieding! Dit 3,5 sterren hotel in Macedonië is beoordeeld met een 9,3 en kost slechts 207 euro voor 8 dagen. Je verblijft in hotel Villa Pestani aan het meer van Ohrid in Macedonië. Dit is een heerlijk gemoedelijk hotel in het vissersdorpje Pestani. Hier nog geen massatoerisme zoals in het nabijgelegen Ohrid, maar gewoon het simpele, lokale leven.

Sint Jovan Kaneo Kerk, Ohrid

Voor €399 in de zomervakantie naar het Desaret Hotel in Macedonië

Ga voor slechts €399 in de zomervakantie 8 dagen op reis en geniet van een heerlijke vakantie aan het schitterende Meer van Ohrid in Macedonië!

Sint Jovan Kaneo Kerk, Ohrid

Voor €189 naar het Desaret Hotel in Macedonië

Ga voor slechts €189 8 dagen op reis en geniet van een heerlijke vakantie aan het schitterende Meer van Ohrid in Macedonië!

Zwembad van Desaret Hotel in Pestani, Macedonië

Voor €199 naar een 3 sterren hotel in Macedonië

Ga naar het prachtige Macedonië en verblijf in een 3 sterren hotel aan het mooie meer van Ohrid. Je betaalt nu slechts €199 voor 8 dagen!