Magazine artikelen

Molens van Kinderdijk in Zuid-Holland

Zuid-Holland: de 15 leukste uitjes en bezienswaardigheden!

Op zoek naar de leukste uitjes en bezienswaardigheden van Zuid-Holland? We hebben de 15 topattracties en must-sees voor je op een rijtje gezet. Lees meer!

Onze Rotterdam deals

ss Rotterdam in Rotterdam, Zuid-Holland

ss Rotterdam – slapen in een voormalig passagiersschip

Liefhebbers van de Amerikaanse tv-serie The Love Boat zullen helemaal in hun sas zijn met de ss Rotterdam. Dit voormalige passagiersschip van de Holland - Amerika-lijn is volledig ingericht in de stijl van de jaren ‘50.

winkelcentrum victoria quarter in leeds engeland

3-daagse minicruise Leeds €49

Ga op een minicruise naar het bruisende en historische Leeds! Ontdek deze nog onbekende bestemming en geniet van de Victoriaanse architectuur, musea, winkels en prachtige bezienswaardigheden!

winkelcentrum victoria quarter in leeds engeland

3-daagse minicruise Leeds met 24% korting voor slechts 49 euro

Maak een minicruise Leeds voor 49 euro! Ontdek deze mooie stad en geniet van de Victoriaanse architectuur, musea, winkels en bezienswaardigheden!

SS Rotterdam in Rotterdam, Zuid-Holland

Hotel SS Rotterdam in het centrum van Rotterdam

Maak een stedentrip naar Rotterdam en verblijf in stijl aan boord van de 4 sterren SS Rotterdam! Dit voormalige schip van de Holland Amerika Lijn bracht vroeger emigranten van Rotterdam naar de Verenigde Staten en is in de oorspronkelijk stijl bewaard gebleven.

ss Rotterdam in Rotterdam, Zuid-Holland

ss Rotterdam – Logies en ontbijt voor 60,50 euro

Verblijf 2 dagen in ss Rotterdam op basis van logies en ontbijt voor 60,50 euro.

Winkelstraat in York, Engeland

Minicruise York, 3 dagen voor slechts 49 euro incl. overnachting

Maak een fantastische minicruise naar York voor maar 49 euro! Een van de oudste steden van het Verenigd Koninkrijk en een gezellig historisch centrum.

ss Rotterdam in Rotterdam, Zuid-Holland

ss Rotterdam

Liefhebbers van de Amerikaanse tv-serie The Love Boat zullen helemaal in hun sas zijn met 4 sterrenhotel ss Rotterdam. Dit voormalige passagiersschip van de Holland - Amerika-lijn is volledig ingericht in de stijl van de jaren ‘50. Wie een nacht op dit schip doorbrengt, bevindt zich in goed gezelschap: prinses Beatrix is als kroonprinses naar New York gevaren op dit schip en Frank Sinatra