Aqua Center van Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland

Luxe wellness hotel Radisson Blu Palace Hotel Noordwijk

Wil jij even flink in de watten worden gelegd en genieten van ultieme luxe? Geniet dan van dit superfijne Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee!

Strand in Noordwijk aan Zee

Naar 4 sterren Golden Tulip Noordwijk Beach in Noordwijk inclusief ontbijt

Ga naar het prachtige Noordwijk aan zee en verblijf in 4 sterren Golden Tulip Noordwijk Beach! Je wordt verwelkomd met een lekker drankje en geniet ’s ochtends van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Het Hogerhuys in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland

Het Hogerhuys: slapen op een duintop in Noordwijk aan Zee

Heb je een tripje naar Noordwijk aan Zee op de planning staan en ben je op zoek naar een bijzondere slaapplek? Dan mag 4 sterrenhotel Het Hogerhuys niet ontbreken op je lijstje. Dit gastvrije en intieme hotel is gelegen op een duintop richting de zee.

Radisson Blu Palace Hotel in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland

Ultraluxe Wellness en Diner Arrangement incl. vele extra’s €84,50

Wil jij genieten van weldadige luxe in Noordwijk aan Zee? Boek dan dit wellness en diner arrangement! Voor €84,50 overnacht je in een 4 sterren hotel, geniet je van uitgebreid ontbijt en een 3 gangen diner, ga je onder de zonnebank en maak je gebruik van het Aqua Center!

Hotel het Hogerhuys in Noordwijk aan Zee, Zuid-Holland

Genieten in Noordwijk aan Zee in 4 sterren hotel Het Hogerhuys

Geniet van een heerlijke paar dagen weg in Noordwijk! Je verblijft in 4 sterren hotel Het Hogerhuys! ’s Ochtends staat er een geweldig Champagne ontbijt voor je klaar.