Duinen op het strand van Vlieland

3 dagen uitwaaien op Vlieland voor €69

Ga heerlijk uitwaaien op het prachtige eiland Vlieland en betaal slechts €69!

Duinen op het strand van Vlieland

3 dagen uitwaaien op Vlieland voor €69

Vlieland is een heerlijk Waddeneiland! Het heeft maar een dorpje, is autovrij en het grootste gedeelte van het eiland bestaat uit natuur.

Oude huisjes op Vlieland

Uitwaaien op Vlieland incl. ontbijt en fietshuur bij Hotel Zeezicht Vlieland

Zodra je op de boot naar Vlieland stapt heb je al het vakantiegevoel. Je voelt de zoute wind in je haren, in de verte zie je het eiland opdoemen en met een beetje geluk zwemmen de zeehonden met je mee. Wat een heerlijkheid!

WestCord Strandhotel Seeduyn in Oost-Vlieland, Vlieland

Uitwaaien op Vieland in WestCord Strandhotel Seeduyn

Geniet van een heerlijke minivakantie op het prachtige Waddeneiland Vlieland in het luxe WestCord Strandhotel Seeduyn. Inclusief ontbijt en wellness.

Hotelletje de Veerman in Oost-Vlieland, Vlieland

Hotelletje de Veerman op Vlieland

Geniet van een heerlijke minivakantie naar Vlieland! Zodra je op de boot stapt heb je het vakantiegevoel en laat je de dagelijkse sleur achter je. Verblijf in het uitstekende Hotelletje de Veerman en geniet iedere ochtend van een uitgebreid ontbijtbuffet.

Loodshotel Vlieland in Oost-Vlieland, Vlieland

Loodshotel Vlieland

Verblijf 3 of 4 dagen op het prachtige Waddeneiland Vlieland voor een absolute bodemprijs! Voor 3 dagen betaal je 49,50 en voor 4 dagen 77 euro.

Artikelen over Oost-Vlieland

Strand en duinen van Vlieland

Even weg in eigen land: ontsnap naar waddeneiland Vlieland

Het gevoel écht even weg te zijn, maar dan gewoon in Nederland. Op waddeneiland Vlieland kun je heerlijk uitwaaien op het strand, genieten van de prachtige natuur en jezelf verwennen met lekker eten. Voor een weekendje weg hoef je soms helemaal niet ver van huis!