Plaatsen in Utrecht
Terras van hotel restaurant Oud London in Zeist

Hotel Restaurant Oud London: Sfeervol overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Het luxe 4 sterren Hotel Restaurant Oud London staat garant voor een heerlijke(mini)vakantie in eigen land. Bekijk hier de voordeligste arrangementen!

Hotel Theater Figi in Zeist, Utrecht

Hotel Theater Figi – aan de rand van Zeist

In een multifunctioneel complex aan de rand van Zeist vind je 4 sterrenhotel Hotel Theater Figi. Dit complex bestaat naast een hotel uit een theater, bioscoop, restaurant en vergader- en congreszalen.

Kasteel Kerckebosch in Zeist, Utrecht

Kasteel Kerckebosch in Zeist

Overnacht als een koning in de bossen van Zeist in het luxe Kasteel Kerckebosch! Deze aanbieding is inclusief welkomstdrankje, uitgebreid ontbijt en een culinair 2-gangen diner.

Landal Amerongse Berg in Overberg, Utrecht

Natuur en gezelligheid bij Landal Amerongse Berg op de Utrechtse Heuvelrug

Op Landal Amerongse Berg ga je een heerlijk ontspannen vakantie tegemoet. Geniet van het ‘even helemaal weg’- gevoel in eigen land op dit vakantiepark!

Mary K Hotel in Utrecht

Logeren in hartje Utrecht aan de gracht in het duurzame Mary K Hotel

Wil je een bijzonder overnachten in de binnenstad van Utrecht? In het Mary K Hotel zit je precies op je plek. Perfect voor een stedentrip naar de Domstad.

Artikelen over Utrecht

stadspoort koppelpoort in Amersfoort

Amersfoort: top 10 bezienswaardigheden en dingen om te doen

Amersfoort is een historische stad in de provincie Utrecht. Bekijk hier de top 10 bezienswaardigheden en dingen om te doen tijdens een dagje uit of stedentrip!

Domtoren in de stad utrecht

Utrecht: de 15 leukste dingen om te doen in de stad Utrecht

Wil je een paar dagen op citytrip in eigen land? Dan is de stad Utrecht, in de gelijknamige provincie, de ideale stad voor een weekendje weg. De stad bruist door de altijd aanwezige studenten, maar je kunt je hier ook heerlijk terugtrekken in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug of landgoed Amelisweerd. In Utrecht vind je hippe conceptstores en lunchtentjes, maar ook historie in

Tuinen en Kasteel de Haar in Utrecht

Utrecht: de top 10 leukste uitjes en bezienswaardigheden!

De Provincie Utrecht biedt een schitterende combinatie van natuur, leuke steden en uitjes voor het hele gezin. Dat maakt het dé perfecte bestemming voor een dagje uit of een vakantie in eigen land!