Parkhotel Valkenburg in Valkenburg, Limburg, Nederland

Parkhotel Valkenburg

Aan de rand van het stadje Valkenburg in het heuvelachtige Zuid-Limburg vind je 4 sterrenhotel Parkhotel Valkenburg, dat in 1892 door architect Pierre Cuypers ontworpen is. Dit voormalige kuuroord ligt op maar 300 meter lopen van het bruisende centrum van Valkenburg. Dankzij de vele cafés, terrasjes en kastelen is er voor iedereen iets te beleven. Bovendien bevind je je in koninklijk gezelschap: koningin-moeder Emma

Herberg Welgelegen in Valkenburg, Zuid-Holland

Genieten van strand bij Herberg Welgelegen in het Zuid-Hollandse Valkenburg

Genieten van natuur en leuke bezienswaardigheden? Kom naar Herberg Welgelegen in het Zuid-Hollandse Valkenburg! Een welverdiende vakantie in eigen land!

Vrouw geniet van hydrojet in het zwembad

Thermae 2000 aanbieding inclusief hotel

In Thermae 2000 kun je ultiem ontspannen. Na een bezoek aan de sauna kun je loom ontspannen in een van de rustruimtes. Bekijk onze Thermae 2000 aanbieding.

Black Label Hotel Valkenburg in Valkenburg, Limburg, Nederland

Black Label Hotel Valkenburg

Het Black Label Hotel Valkenburg in Limburg is een nieuw hotel waar je overnacht in luxe. De kamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Artikelen over Valkenburg

Heuvellandschap van Limburg in Nederland

De 10 leukste dingen om te doen tijdens je vakantie in Limburg

Een vakantie in Limburg staat garant voor bourgondisch genieten en uitzicht over schitterende heuvellandschappen. We hebben de 10 mooiste bezienswaardigheden van Limburg voor je op een rijtje gezet.

Kerstman en moeder met kind op een kerstmarkt

De leukste kerstmarkten in Duitsland, Nederland, België en Engeland

In november beginnen de eerste kerstmarkten weer. Duitsland is hét land van de kerstmarkten, maar ook Nederland, België en Engeland zijn aan te raden.