Amrâth Grand Hotel de l'Empereur in Maastricht, Limburg

Amrâth Grand Hotel de l’Empereur in hartje Maastricht

 Het 4 sterren Amrâth Grand Hotel de l’Empereur staat in Maastricht, een van de oudste steden van Nederland. Het hotel is gevestigd in een rijksmonument en heeft veel jugendstil elementen.

Herenhuis van Dormio Resort Maastricht in Limburg

Dormio Resort Maastricht: een geweldige familievakantie

Heb jij zin in een ontspannen vakantie midden in het Limburgse heuvellandschap, maar wil je ook in no time in hartje Maastricht staan? Bij het in 2016 duurzaam gebouwde Dormio Resort Maastricht kan het allebei. Hier vind je midden in de natuur prachtige vakantiewoningen, voorzien van historische elementen. En in maar 10 minuten fietsen sta je op het Vrijthof. Dit resort is dan ook

Uitzicht over Maastricht in Limburg

Verblijf in een 4* hotel in Maastricht voor €54

Onze mooie zuidelijke stad Maastricht is natuurlijk een stad die je een keer gezien moet hebben! Verblijf in een luxe 4 sterren hotel met ontbijt voor slechts €54!

Fiets en uitzicht op brug in Maastricht, Limburg

3-daagse stedentrip Maastricht voor slechts €99

Maastricht is een prachtige stad in het uiterste zuiden van ons landje en een stad die je zeker een keer bezocht moet hebben! Ga nu 3 dagen in stijl en luxe naar Maastricht en verblijf in het 4 sterren Hampshire Designhotel Maastricht.

Artikelen over Maastricht

Heuvellandschap van Limburg in Nederland

De 10 leukste dingen om te doen tijdens je vakantie in Limburg

Een vakantie in Limburg staat garant voor bourgondisch genieten en uitzicht over schitterende heuvellandschappen. We hebben de 10 mooiste bezienswaardigheden van Limburg voor je op een rijtje gezet.

Kerstmarkt op het Vrijthof in Maastricht, Limburg

Kerstmarkt Maastricht

Ieder jaar en ook in 2018 is er weer kerstmarkt in Maastricht! Dit jaar belooft nog mooier te worden dan voorgaande jaren want het thema is Magisch Maastricht!

Over Maastricht

Wil je goedkoop naar Maastricht? Dan zit je hier goed! Wij hebben de beste vakantie aanbiedingen en last minutes deals naar Maastricht voor je.