MS Sovereign in Rome, Italië

Ga voor een bodemprijs op cruise over de Middellandse Zee en betaal slechts €519 voor cruise, retourvlucht en verzorging op basis van all inclusive!

Deze aanbieding is inclusief:

  • Vlucht Amsterdam – Rome en v.v. met Alitalia
  • Goede vluchttijden
  • 8-daagse cruise per MS Sovereign met verblijf in een binnen- of buitenhut
  • All Inclusive
  • Transfers

Cruiseprogramma

Je maakt een 8-daagse all inclusive cruise over de Middellandse Zee. Onderweg doe je Rome, Livorno, Toulon, Napels, Villefranche-Sur-Mer en Barcelona aan.

 

Cruiseschip

MS Sovereign in Rome, Italië

Je verblijft op de 4 sterren MS Sovereign. Dit cruiseschip beschikt pover onder andere diverse restaurants, bars, lounges, een casino, theater, bibliotheek, winkeltjes en een gameroom.

Zwembaden

Zwembad MS Sovereign in Rome, Italië

Het cruiseschip beschikt over 2 zwembaden, meerdere jacuzzi’s en een uitgebreid spa- en beautycentrum waar je diverse schoonheidsbehandelingen kunt boeken.

Fitnessruimte en klimwand

Wil je tijdens je vakantie graag actief bezig blijven? Dan beschikt de MS Sovereign over een fitnessruimte en een gave klimwant.

All Inclusive

Je verblijft op basis van all inclusive. Alle maaltijden en drankjes zijn tijdens de cruise inbegrepen.

Hut

Hut MS Sovereign in Rome, Italië

Je verblijft in een binnen- of buitenhut. De binnenhut is standaard inbegrepen bij de cruise, voor de buitenhut betaal je een toeslag. De buitenhut heeft dezelfde indeling als de binnenhut maar heeft een patrijspoort of een groot raam.

Je hut is netjes en comfortabel ingericht. De hut beschikt over 2 eenpersoonsbedden die je kunt samenvoegen tot een tweepersoonsbed. De hut is voorzien van een televisie, kluisje en een badkamer met een douche, toilet en een föhn.

 

Ligging MS Sovereign

Rome

Boek hier de beste aanbieding: