Marmot Lodge aanbieding

Jasper - Alberta - Canada

Boek dit jaar een wintersportvakantie naar Canada! Waarom? Omdat in de Canadese Rockies ieder jaar gemiddeld maar liefst 400 centimeter droge poedersneeuw valt, je in een prachtige omgeving zit én omdat wintersport in Canada nu wel heel betaalbaar is!

Voor 9 dagen vakantie inclusief vlucht met KLM, verblijf in 3 sterren Marmot Lodge en een skipas betaal je slechts 999 euro. Ook fijn: je mag je eigen ski-uitrusting gratis meenemen!

Marmot Lodge: 7,8 op Zoover

Je verblijft in 3 sterren hotel Marmot Lodge in Canada. Dit hotel wordt op Zoover beoordeeld met een 7,8.

Ligging

Marmot Lodge ligt aan Mainstreet in Jasper. Jasper is een klein stadje, middenin het gelijknamige nationale park in de Canadese Rocky Mountains. Het is een gezellig stadje met slechts 4000 inwoners en biedt een authentieke en charmante vibe.

Skigebied Marmot Basin in Canada

Het skigebied bij Jasper heet Marmot Basin. Dit skigebied kenmmerkt zich als een veelzijdig wintersportgebied met diverse pistes voor zowel beginners als gevorderden. Tel hierbij op dat er jaarlijks gemiddeld maar liefst 400 centimeter droge poedersneeuw valt en er bijna geen rijen bij de skiliften staan en je bent verzekerd van een geweldige wintersportvakantie!

Bagage mee

Je vliegt van Amsterdan Schiphol naar Edmonton in Canada en mag op de reis gratis een koffer én je wintersportuitrusting meenemen! Geen eigen ski’s of snowboard? Geen probleem, dit kun je ter plaatste huren.

Zwembad

Zwembad van Jasper Marmot Lodge in Jasper, Canada

Na een dag in de sneeuw kun je in de Marmot Lodge opwarmen in het zwembad, jacuzzi of sauna.

Verzorging

Je verblijft op basis van logies. Je kunt verse broodjes voor het ontbijt bij een winkeltje in de buurt kopen of je kunt een uitgebreid ontbijt bijboeken voor slechts 59 euro. Ter plaatse betaal je 12 euro per persoon per dag dus dat is een flinke korting. Het ontbijt bestaat uit diverse broodjes, ontbijtgranen, muesli, yoghurt, vers fruit, bacon, worstjes, eieren, aardappeltjes, French Toast en pannenkoeken. Daarbij worden koffie, thee en diverse sapjes geserveerd.

Eten en drinken

Lounge van Jasper Marmot Lodge in Jasper, Canada

Iedere ochtend wordt het ontbijt geserveerd in het ontbijtrestaurant. ’s Avonds kun je dineren in het bekroonde steakhouse. Geniet van een drankje in de sfeervolle lounge met openhaard.

Excursies

IJsklimmen op een waterval

Tijdens het boeken van je reis kun je diverse gave excursies bijboeken. Zo kun je een hondensleetocht maken (gaaf!), een wildlife discovery tour en je kunt zelfs ijsklimmen op een bevroren waterval.

Hotelkamer

Hotelkamer van Jasper Marmot Lodge in Jasper, Canada

Je verblijft in een ruime hotelkamer of in een 2-kamerappartement. Alle kamers zijn netjes en verzorgd ingericht en beschikken over onder andere televisie, airco, koelkast, gratis wifi en koffie- en theefaciliteiten. De badkamer is voorzien van een toilet en bad en/of douche.