Plaatsen op Malta
Paradise Bay Resort Hotel in Mellieha, Malta, Malta

Paradise Bay Resort Hotel

Goedkope vakantie naar in Malta? Bekijk alle informatie, reviews, faciliteiten en het actuele weer.

Zwembad van Hotel Maritim Antonine in Mellieħa, Malta

Voor €161 naar een 4 sterren hotel in Malta

Malta is een Europese eilandstaat voor de kust van Afrika, ten zuiden van het Italiaanse eiland Sicilië. Hier is het klimaat het hele jaar heerlijk aangenaam en dat maakt het tot een ideale plek om de donkerste dagen van het jaar door te brengen!

Hotel Ramla Bay Resort op Malta

Voor €224 naar een 4 sterren hotel aan zee op Malta

Wil jij genieten van een heerlijke vakantie op het zonnige Malta? Boek dan nu voor slechts 224 euro een 4 sterren luxe-hotel aan zee! Je verblijft in hotel Ramla Bay Resort en dit resort biedt alles voor de perfecte vakantie!

Hotel Ramla Bay Resort op Malta

Voor 185 euro naar een luxe hotel op Malta

Het prachtige Malta ligt voor de kust van Noord Afrika en heeft het hele jaar door een heerlijk klimaat. Voor slechts 185 euro verblijf jij 8 dagen in de zon terwijl het in Nederland herfst is met wind, regen en kou! Klinkt goed hè?

Laguna bij Gozo, Malta

4 sterren hotel Malta voor 137 euro

Malta is een Europese eilandstaat voor de kust van Noord-Afrika. Voor slechts 137 euro verblijf jij 8 dagen in een 4 sterren hotel bij het strand en de zee! Je verblijft in 4 sterren hotel Paradise Bay. Een toepasselijke naam! Het hotel ligt slechts 50 meter van het fijne privé zandstrand en de zee. Ideaal voor een heerlijke vakantie.

Laguna bij Gozo, Malta

Woow! Voor 137 euro 8 dagen naar Malta

Dit is één van de beste aanbiedingen die ik ooit heb gevonden. Voor slechts 137 euro per persoon ga jij 8 dagen naar een hotel in Malta! Het mooie is dat deze aanbieding op meerdere data boekbaar is. Je verblijft in 3 sterren hotel Sunflower in Qawra op Malta.

Laguna bij Gozo, Malta

Verken Malta en Gozo voor 309 euro

Nog nooit op Malta geweest? Dan wordt het hoog tijd! Voor slechts 309 euro ga jij dit eilandstaatje verkennen en pak je er direct ook het eiland Gozo bij. Je verblijft 8 of 11 dagen in een appartement in het White Dolphin Complex, waar je elke dag een heerlijk ontbijt geserveerd krijgt. Het appartementencomplex biedt een prachtig uitzicht over de baai.

Artikelen over Malta

Vrienden springen in de zee tijdens zonsondergang

Neem deze vakantielanden mee op je lijstje voor 2019

Het boeken van de zomervakantie 2019 is voor velen al een feit geworden. Moet jij je vakantie nog boeken en kun je wel wat inspiratie gebruiken? Wij zetten een aantal Europese landen voor je op een rij die voor iedereen het overwegen waard zijn. Per land geven we een aantal argumenten wat dit zo'n geschikt land maakt. Kroatië: het land dat blijft groeien aan