Verenigde Staten artikelen

Dit zijn al onze artikelen waarin Verenigde Staten voorkomt


Filter artikelen op land

Voor op jouw bucketlist: Californië, de Golden State

Californië staat niet voor niets bekend als de ‘golden state’. Lees hier alle redenen om een bezoek aan Californië op je bucketlist te zetten.

Verder lezen

Roadtrip USA: Bezoek de nationale parken van Californië

Californië in een notendop: het Wilde Westen, Latijns-Amerikaanse invloeden, surfers en Hollywoodglamour. En maar liefst 8 nationale parken!

Verder lezen

Walt Disney World Orlando in Florida

Wie droomde er vroeger niet van om naar Disney World te gaan? Disney World in Florida is een van de grootste entertainment complexen ter wereld en staat bekend om haar wonderbaarlijke attracties en vele avontuurlijke en snelle achtbanen. Disney World is echter niet één park – het bestaat uit vier gigantische themaparken, twee waterparken en ..

Verder lezen

De 6 leukste plekken van Florida

Florida is één van de 50 Staten van Amerika en wordt ook wel de Sunshine State genoemd. Een van de redenen waarom mensen zo graag naar Florida gaan is het aangename klimaat waar je het hele jaar door van kan genieten. De beste reistijd is tussen oktober en april. Ook in de zomer (juni t/m ..

Verder lezen

Stedentrip New York – Bekijk de beste tips voor jouw vakantie New York

Als er 1 stad is waar je een keer geweest moet zijn in je leven, is het wel New York. Ontdek onze beste stedentrip New York tips en haal alles uit je vakantie.

Verder lezen

Inpakken en wegwezen met Lidl Reizen

Bij de Lidl worden niet alleen boodschappen verkocht, maar ook reizen. Reizen voor een lage prijs zodat je vaker op vakantie kunt. Dat past natuurlijk helemaal bij VakantieViking.nl en vandaar dat wij vanaf nu ook Lidl reizen aanbieden!

Verder lezen

Goedkoop op vakantie in de meivakantie

De meivakantie begint al bijna! Vanaf 22 april zijn duizenden scholieren een weekje vrij. Een groot gedeelte van het aanbod in de meivakantie is al uitverkocht en de vakanties die overblijven worden steeds duurder. Wij helpen je met het zoeken van een spotgoedkope vakantie!

Verder lezen

Top 10 mooiste winterzonbestemmingen

Er zijn zoveel leuke en fijne winterzonbestemmingen! Welke moet je nou kiezen? Mijn persoonlijke top 10!

Verder lezen

Wil je niks meer missen?

Ontvang dagelijks de beste deals per e-mail